Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O pensiune agroturistică se va ridica la Tuzla. Cui aparţine

ro

06 Mar, 2017 00:00 3093 Marime text
O societate din localitatea constănţeană Tuzla intenţionează să ridice o pensiune turistică, depunând în acest sens la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa documentaţia necesară obţinerii acordului de mediu. Conform memoriului de prezentare a proiectului imobiliar „Construire agropensiune turistică parter + 2 etaje + terasă circulabilă“ depus de societatea Expert Lighting SRL, investiţia urmează să fie realizată în comuna Tuzla, pe strada Răsăritului, lot 29. Terenul se află în proprietatea Expert Lighting SRL, reprezentată prin administrator Bogdan Cristian Dicu, conform actului notarial nr. 2519/12.11.2015, încheiat la Notar Public Chivu Nicolae Bogdan, precum şi actului de alipire nNr. 1741/2016, încheiat la BIN Chivu Nicolae Bogdan, cu sediul în Constanţa. Terenul se învecinează la nord cu lotul 28, la sud cu strada Nicolae Titulescu, la est cu strada Răsăritului şi la vest cu vecin cu numărul cadastral 103518.
 
Imobilul ce face obiectul acestei documentaţii este liber de construcţii şi se află în intravilanul comunei Tuzla, judeţul Constanţa, într-o zonă în curs de dezvoltare în care predomină locuinţe individuale, colective şi turistice. Terenul studiat, în suprafaţă de 1.004,00 mp conform actelor şi măsurătorilor cadastrale, are categoria de folosinţă: teren arabil (intravilan), iar numărul cadastral este 107.167, înscris în Cartea Funciară a UAT Comuna Tuzla la nr. 107167.
 
Conform proiectului, noua construcţie va avea funcţiunea de agropensiune turistică. Pensiunea va fi dotată cu nouă locuiri de parcare, fiecare având o dimensiune de 2,5 m / 5 m şi o suprafaţă totală de 112,5 mp. Accesul la locurile de parcare din incinta terenului se va realiza de pe strada Nicolae Titulescu. Noul imobil poate fi racordat atât la reţeaua edilitară de alimentare cu apă, cât şi la reţeaua de alimentare cu energie electrică. Pentru instalaţia de canalizare s-a prevăzut o fosă septică ecologică vidanjabilă de 15 mc amplasată în partea de sud-est a terenului.
      
Prin realizarea construcţiei propuse, investitorul doreşte edificarea unui imobil care să asigure confortul şi mediul adecvat unui imobil nou, modern, cu spaţii interioare care să îndeplinească suprafeţele minime necesare încăperilor de locuit.
Procentul de Ocupare a Terenului propus este 14,75%, iar Coeficientul de Utilitare a Terenului propus este de 0,442. Suprafaţa construită propusă este de 148 mp, iar cea desfăşurată, de 444 mp.
 
Structura de rezistenţă va fi alcătuită din cadre din beton armat cu planşee din beton armat pe fundaţii din beton armat. Închiderile vor fi realizate din zidărie de cărămidă eficientă termic sau închideri BCA, iar compartimentările interioare vor fi alcătuite din ghips-carton. Construcţia va fi branşată la reţelele de utilitate publică existente în zonă (alimentare cu apă, energie electrică, telefonizare).

Despre Expert Lighting 

Conform datelor de la Registrul Comerţului, societatea Expert Lighting SRL a fost înfiinţată în 2013 şi are sediul social în satul Tuzla, comuna Tuzla. Capitalul social al firmei este de 600 de lei, integral vărsat în 60 de părţi sociale, deţinute în proporţie egală de Mărioara Dicu şi Ileana Agache, care ocupă şi funcţia de administrator al societăţii. Conform codificării CAEN, firma se ocupă de comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii