Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NEPI despre extinderea City Park Mall

ro

03 Sep, 2015 00:00 3310 Marime text
 
"City Park Mall depune cerere de PUZ care are în vedere anularea planurilor iniţiale ale foştilor proprietari şi realizarea lucrărilor de supraetajare a parcării existente. Astfel, informaţiile apărute, referitoare la extinderea în parc, nu sunt adevărate. City Park Mall nu se extinde peste graniţa proprietăţii şi, odată cu achiziţia acestuia de către NEPI, se renunţă complet la planurile fostului proprietar. Cererea de PUZ înaintată de NEPI are în vedere pentru City Park Mall restrângerea proiectului, prin renunţarea la înălţarea celor două turnuri de 24 de etaje, dar asigurarea mai multor locuri de parcare prin supraetajarea parcării existente cu acces din strada Soveja. Dorim ca pe această cale să subliniem, încă o dată, faptul că City Park Mall nu se extinde în Parcul Tăbăcărie şi nu depăşeşte graniţa proprietăţii sale. Dezvoltarea mall-ului se face doar pe suprafaţă perimetrului existent, urmând că în zona extinderii parcarea să se dezvolte pe mai multe niveluri, din care nivelul -2 va fi complet ocupat de parcare, iar pe celelalte niveluri se vor aloca cât mai multe locuri posibile.

Odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare, pe suprafaţa fostei parcări, City Park Mall va beneficia de o nouă zona de cumpărături, dedicată brand-urilor de renume internaţional, de un foodcourt modernizat cu restaurante de tip fast food şi a la carte, cât şi de o sală de sport cu piscină.

Mai mult decât atât, pentru a demonstra nu doar că nu ne extindem în parc, dar că avem grijă de împrejurimile mall-ului, până în momentul de faţă am reabilitat peste 3.000 de metri pătraţi de parc, am instalat bănci şi coşuri de gunoi.

NEPI va investi în modernizarea infrastructurii rutiere a zonei, prin modernizarea intersecţiei de la bulevardul Al. Lăpuşneanu cu strada Soveja, construirea unui nou sens giratoriu la intrarea din strada Soveja şi reconfigurarea celui din bulevardul Al. Lăpuşneanu. Lucrările se doresc a se executa prin intermediul SC Confort Urban SRL, societate abilitată pentru executarea unor astfel de lucrări şi aflată în subordinea Consiliului Local Municipal, pe baza fondurilor puse la dispoziţie de către NEPI.

Pentru a clarifica planurile City Park Mall, randările demonstrează faptul că proiectul pe care NEPI îl dezvoltă, ce are în vedere modernizarea mall-ului, respectă întru totul graniţele proprietăţii, nu afectează nicio zonă adiacentă din parc şi respectă, în cele mai mici detalii, cele mai înalte standarde în construcţii, ce au în vedere conservarea mediului înconjurător", se arată într-o comunicare transmisă de reprezentanţii NEPI.

Citeşte şi

UPDATE. Raluca Vasilescu, PR NEPI - "City Park Mall nu se extinde în parc". City Park Mall "înghite" şi mai mult din Parcul Tăbăcărie
NEPI vrea să se extindă cu încă două corpuri. Constănţenii se pot opune! (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii