Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modernizări în staţiunea Neptun O terasă din fostul Complex Dunărea va fi extinsă. Despre ce este vorba (document)

ro

09 Mar, 2017 00:00 3442 Marime text
Terasa aflată pe lot 2, pavilion comercial din cadrul fostului Complex Comercial Dunărea, din staţiunea Neptun, strada Trandafirilor nr. 12A, va fi modernizată. În acest sens, Gheorghe Ioniţă şi Anca Ioniţă au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Recompartimentare, închidere parţială şi extindere terasă acoperită existentă şi construire scară acces terasă circulabilă“.

Cu această investiţie, titularul proiectului îşi propune să crească gradul de servire şi de confort turistic al zonei.
 
Terenul (lotul 2), cu o suprafaţă de 293,15 m, conform măsurătorilor cadastrale, în proprietatea lui Gheorghe Ioniţă şi a Ancăi Ioniţă, este situat în intravilanul staţiunii Neptun, într-o zonă în care îşi desfăşoară activitatea şi alte structuri turistice. Pe acest teren se află un imobil cu funcţiunea de pavilion comercial cu regim de înălţime S+P, care face parte din fostul Complex Comercial Dunărea, a cărui suprafaţă totală este de 7.271,44 mp.
 
Prin acest proiect, beneficiarul propune recompartimentarea, închiderea parţială şi extinderea terasei acoperite existente şi construire scară de acces terasă circulabilă, pe lot 2 - pavilion comercial. Astfel, la parter se vor desfiinţa pereţii dinspre est, iar spaţiul va deveni open space, amenajându-se un bar de servire cu bucătărie, vestiar, spălător şi casierie. Parterul se va extinde în partea de vest, realizându-se o intrare secundară de pe rampa de acces. Scara exterioară se va modifica pentru a permite accesul la terasă, iar în exterior se va amenaja o terasă pentru service, acoperită cu copertină. La demisol se vor demola pereţii existenţi, spaţiul devenind open space. Tâmplăria exterioară se va schimba în totalitate.
 
La finalizarea lucrărilor pentru realizarea investiţiei, terenul rămas liber se va amenaja ca spaţiu verde. Se va respecta HCJC nr. 152/22.05.2013, privind stabilirea suprafeţelor minime de spaţii verzi aferente construcţiilor realizate pe teritoriul administrativ al judeţului Constanţa.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta memoriul de prezentare depus la APM Constanţa de către investitori. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii