Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maternitatea Euromaterna are acordul municipalităţii să se extindă pe verticală. Va mai avea şi un nou corp administrativ nou

ro

11 Nov, 2016 00:00 5337 Marime text
Cunoscutul spital privat de obstetrică şi ginecologie Euromaterna, situat pe strada Ştefăniţă Vodă nr. 32, se modifică: va avea un etaj în plus şi un corp administrativ nou.
 
Euromaterna SA a obţinut în acest sens, de la Primăria Constanţa, Autorizaţia de construire nr. 1734 din 10/11/2016, în vederea extinderii unităţii sanitare. Autorizaţia de construire constă în „Extindere imobil - spital clinic existent cu un corp administrativ - parter, cu funcţiunea de birouri şi supraetajare imobil existent - corp zonă conferinţe pentru funcţiunea reanimare“ şi este valabilă 12 luni. Reamintim că, în luna mai 2015, Euromaterna SA a obţinut de la Primăria Constanţa şi Certificatul de urbanism nr. 1434 pentru „Extindere imobil - spital clinic existent cu un corp administrativ - parter, cu funcţiunea de birouri şi supraetajare imobil existent - corp zona conferinţe pentru funcţiunea reanimare“. Actul emis de municipalitate este valabil până pe 6 mai 2017.

Despre Euromaterna SA

Controlată de Ion-Marius RuşaFlorian Danteş şi Dan Mugurel Raica, Euromaterna SA a fost înfiinţată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ştefăniţă Vodă nr. 32. Capitalul social subscris, de 135.000 de lei, integral vărsat, este compus din 13.500 de acţiuni. Acesta este deţinut de către cei trei asociaţi, astfel: Ion-Marius Ruşa, născut pe 30.01.1966, în Tulcea, cu 50% din capitalul social, Florian Danteş, născut pe 8.04.1962, în Constanţa, cu 15% din capitalul social, şi Dan Mugurel Raica, născut pe 28.02.1967, în Tulcea, cu 35% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Ion-Marius Ruşa - preşedinte, Florian Danteş - administrator şi Dan Mugurel Raica - administrator.
 
Euromaterna SA desfăşoară activităţi de asistenţă spitalicească, activităţi ale centrelor de recuperare psihică şi de dezintoxicare, exclusiv spitale. În anul fiscal 2015, Euromaterna SA, cu 103 angajaţi, a înregistrat o cifră de afaceri de 18.031.986 de lei şi un profit net de 1.299.456 de lei.
 
Reamintim că, în luna septembrie, Ion-Marius Ruşa, Florian Danteş şi Dan Mugurel Raica, asociaţi în societatea Euromaterna SA, au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Supraetajare imobil existent D+P+2e+3e tehnic cu un etaj parţial - spital clinic de maternitate“, situat pe strada Ştefăniţă Vodă nr. 35, în vederea emiterii acordului de mediu.
 
Ion-Marius Ruşa mai este asociat în Euromaterna Group Investment SRL. Florian Danteş deţine şi el acţiuni în Euromaterna Group Investment SRL. La rândul său, Dan Mugurel Raica este asociat în Asclepios Cardio SRL, Asclepios Imobiliare SRL, Asclepios Medicalhealth SRL, Asclepios SRL şi Euromaterna Group Investment SRL.

Citeşte şi

Asociaţii SC Euromaterna, demersuri la APM Constanţa Spitalul privat de obstetrică şi ginecologie se extinde pe verticală

De la gravide, la pacienţi oncologici: Ruşa, Danteş şi Raica, asociaţi în SC Euromaterna, deschid un nou spital în Constanţa
 
Maternitatea a devenit neîncăpătoare: Clinica Euromaterna se extinde cu un etaj

Euromaterna SA continuă să facă modificări la maternitate

E oficial: Euromaterna demarează lucrările pentru o nouă construcţie

Top decontări: Câţi bani au "consumat" Euromedic, Euromaterna şi Isis Medical Center de la CJAS Constanţa în trei ani

Certificatul de urbanism a fost deja emis
Spitalul Privat de Obstetrică şi Ginecologie Euromaterna se extinde
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan lungu 05 Mar, 2017 07:27 acesti patroni au incheiate contracte cu cas prin care nu comunica gravidelor ca le taxeaza de 2 ori. o data platesti 7800 roni apoi te obliga sa aduci cardul de sanatate si acte de la munca ca sa mai ia inca o data de la stat bani pentru nastere. e corect asa? chiar nu vede nimeni hotia si jaful? nu inteleg de ce se inchid ochii si nu delimitam privatul de stat. de ce trebuie sa plateasca pacientul de 2 ori? de ce nu se deconteaza direct de la cas nasterea? pacientului nu i se comunica si faptul ca va fi taxat de 2 ori.