Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia Sat creşte pe verticală. Ramisia Lux Invest SRL vrea să supraetajeze două blocuri (document)

ro

13 Sep, 2017 00:00 4572 Marime text
SC Ramisia Lux Invest SRL a decis să modifice proiectul în curs de execuţie autorizat cu AC nr. 148 din 24.03.2017 prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată şi modificarea rampei şi a terasei de acces. Motiv pentru care a depus memoriul respectivului proiect la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Amplasamentul este situat în zona Mamaia Nord, adiacent unor imobile de locuinţe colective. Mai exact, investiţia este realizată în oraşul Năvodari, strada T1, ce face accesul spre bulevardul Mamaia Nord, având POT maxim 35%, CUT maxim 2.10 şi regim maxim de înălţime P+5E, conform Certificatului de urbanism nr. 632 din 21.06.2017.
 
Plecând de la situaţia actuală a zonei, prezentul proiect propune supraetajarea, modificarea rampei şi a terasei de acces a construcţiilor Corp C1, Corp C2, în curs de execuţie, conform Autorizaţiei nr. 148 din 24.03.2017, cu regim de înălţime P+4E şi funcţiune de locuinţe colective. Fiecare corp de clădire se va supraetaja cu un nivel, rezultând P+5E. Fiecare corp de clădire va dispune de încă cinci unităţi locative, rezultând în total, după supraetajare, 35 de unităţi locative pentru fiecare corp de clădire. Construcţiile vor avea suprafaţa construită la sol neschimbată, respectiv 415,75 mp, şi suprafaţa desfăşurată de aproximativ 2.426,10 mp pentru fiecare corp de clădire. Rampa de acces şi terasa de acces se vor modifica. Terasa de acces se va lungi astfel încât treptele de acces se vor amplasa în afara zidului exterior al construcţiei. Rampa de acces se va amplasa de-a lungul construcţiilor, longitudinal pe faţada principală a imobilelor.
 
Amplasamentul construcţiilor faţă de strada T1, strada T2 şi limitele laterale vor rămâne nemodificate. Înălţimea maximă a construcţiei va fi de aproximativ 21,40 m de la cota terenului amenajat. Corpurile C1, C2 vor avea aceleaşi accesuri pe latura de sud. Accesul auto şi pietonal se va face din strada T1 şi strada T2. Se vor amenaja 43 de locuri de parcare în incinta terenului, echivalentul a 60% + 1 loc din numărul de unităţi locative, trotuare de minimum 1,00 m lăţime şi spaţii verzi. 

Despre Ramisia Lux Invest SRL 

Potrivit Registrului Comerţului, societatea Ramisia Lux Invest a fost înfiinţată în 2014 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social al firmei este 1.020 de lei, deţinut de Costel Mitriş, născut pe 1.01.1960, cu 0,98%, şi Adriana Mitriş, născută pe 4.02.1983, care are un aport la capital de 99,02%, aceasta ocupând şi funcţia de administrator. Ramisia Lux Invest SRL desfăşoară activităţi de dezvoltare (promovare) imobiliară.

Citeşte şi:

Două blocuri de apartamente în zona Mamaia Nord. Ce şi-a propus societatea investitoare pentru proiect

SC Ramisia Lux Invest SRL mai bifează o investiţie în Cartierul Tomis Plus

Cu acordul municipalităţii. Maria Magdalena Licoi şi Ramisia Lux Invest SRL construiesc un bloc în Tomis Plus

Cartierul Tomis Plus creşte pe… verticală. Maria Licoi şi Ramisia Lux Invest SRL vor să supraetajeze blocul ridicat pe strada Barcelona
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii