Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul Telecom, cu internatul şi cantina, va intra în reabilitare. Ce lucrări se vor face

ro

11 Feb, 2017 00:00 4432 Marime text
Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii din Constanţa va fi prins într-un program de reabilitare, modernizare şi dotare în perioada următoare, în cadrul programului de reabilitare a unităţilor şcolare din municipiul Constanţa, lansat de Primărie.
 
Municipalitatea a eliberat pe 9 februarie Certificatul de urbanism nr. 295 privind „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului de Electrotehnică şi Telecomunicaţii Constanţa“. Imobilul este situat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 15 din Constanţa.
 
Directorul Liceului Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, prof. Andra Şandru, a precizat că vor intra în reabilitare corpul de clădire al liceului, căminul şi cantina unităţii de învăţământ.
 
Potrivit proiectului de pe site-ul Primăriei, elaborat în etapa de consultare de piaţă pentru aceste lucrări, clădirea liceului are o suprafaţă construită de 936 mp şi desfăşurată de aproximativ 2808 mp, iar regimul de înălţime este P+2E.
 
Imobilul a fost construit în 1969, necesitând lucrări de reabilitare. Clădirea internatului are o suprafaţă construită de 680 mp, o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 2720 mp şi un regim de înălţime P+3E. Cantina are o suprafaţă construită şi desfăşurată de 680 mp, regim de înălţime - parter, fiind construită, la fel ca liceul şi internatul, în 1969, având, de asemenea, nevoie de reabilitare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii