Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investitorul a solicitat avizul de oportunitate pentru PUZ Un supermarket Penny va lua locul unei parcări de pe strada Eliberării (document)

ro

11 May, 2017 00:00 4137 Marime text
Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa se va întruni astăzi, de la ora 11.00. Unul dintre proiectele de pe ordinea de zi constă în solicitarea emiterii Avizului de oportunitate - elaborare PUZ pentru zona intersecţiei strada I.L. Caragiale cu strada Eliberării, lot 1, iniţiator - SC Rewe Projektentwicklung România SRL.
 
Potrivit proiectului, terenul, în suprafaţă de 4.009 mp, identificat cu nr. cadastral 227623, înscris în Cartea Funciară a UAT Constanţa, este proprietate a Rewe Projektentwicklung Romania SRL.
 
Amplasamentul are următoarele vecinătăţi: la nord – strada Eliberării, la sud – strada I.L. Caragiale, la est – Biserica Adventistă şi la vest – platformă beton, garaje, blocuri locuinţe. Amplasamentul parcela IE 227623 este teren liber de construcţii, folosinţa actuală fiind aceea de parcare.
 
Prin Planul Urbanistic Zonal se propune realizarea unui spaţiu comercial tip supermarket parter – construcţii şi amenajări aferente funcţiunii de bază, platforme, parcaje la sol, alei, obiecte publicitare, construcţii şi amenajări tehnico-edilitare, reţele şi branşamente utilităţi, împrejmuire teren şi spaţii plantate. Accesul auro la amplasament se va realiza din strada I.L. Caragiale şi din strada Dezrobirii. 

Despre Rewe Projektentwicklung România SRL 

Înfiinţată în anul 2015, Rewe Projektentwicklung România SRL are sediul social în satul Ştefăneştii de Jos, comuna Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov. Capitalul social subscris, de 382.786.440 de lei, integral vărsat, este compus din 38.278.644 de părţi sociale. Asociat unic este Rewe Projektentwicklung GMBH, cu sediul în Germania. Administratorii societăţii, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, sunt: Daniel Eduard Gross, născut pe 9.10.1978, în municipiul Sibiu, Oliver Eifler, născut pe 22.02.1974, în Germania, şi Biernatzki Dennis, născut pe 6.02.1980, în Germania. În anul 2015, societatea cu zero angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 77.468.303 lei şi un profit net de 20.980.155 de lei.
 
„Magazinele Penny Market au o suprafaţă de circa 750 mp şi un sortiment de aproximativ 2.000 de articole: alimente de bază, băuturi, detergenţi, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food. Principiul Penny se bazează pe achiziţionarea de marfă din România, astfel încât ponderea principală a articolelor oferite spre vânzare este de provenienţă autohtonă. În anumite cazuri, se apelează şi la furnizori străini, pentru anumite categorii de articole care nu se produc în România şi al căror raport calitate - preţ corespunde cerinţelor clienţilor autohtoni“, se precizează pe site-ul companiei.
 
Penny Market este conceptul de succes al grupului german Rewe şi unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piaţa locală în anul 2005. Grupul Rewe România mai deţine şi opt magazine XXL Mega Discount, şase dintre ele urmând a fi transformate în Penny Market în cursul anului 2017.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta memoriul proiectului depus la Primăria Constanţa. 
 
Citeşte şi: 
 
Detalii despre magazinul Penny pe care îl va ridica Rewe România în Agigea (document)
 
Magazin Penny în Agigea. Rewe România SRL solicită acord de mediu de la APM Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii