Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investitorii în turism preferă oraşul Năvodari! Un nou apart-hotel cu patru etaje se va construi în nordul litoralului!

ro

10 Oct, 2016 00:00 1999 Marime text
 

În Năvodari, blocurile apar ca ciupercile după ploaie! Un nou imobil cu destinaţie turistică se va ridica în oraşul Năvodari, trup Mamaia Nord - trup 4 (NNs 158/5), lot 1/5, după ce investitorul, Lucian Marin, a depus actele necesare obţinerii acordului de mediu pentru demararea proiectului „Construire imobil D+P+4E apart-hotel cu spaţii comerciale la parter şi împrejmuire teren“.
 
Potrivit memoriului depus în acest sens la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, terenul, în suprafaţă totală de 567 mp (conform contractelor de concesiune), se află în localitatea Năvodari, judeţul Constanţa. Destinaţia actuală a zonei este stabilită prin planurile de urbanism şi de amenajare a teritoriului (încadrare în PUZ / regulament aprobat prin HCLM nr. 69/15.02.2004, 275/24.11.2014 şi 136/11.06.2015).
 
Terenul pe care va fi amplasată construcţia se învecinează cu strada proiectată Prelungirea D14 la nord, proprietate private şi alee de acces la sud, o parcare a Primăriei Năvodari la est şi o altă proprietate privată la vest. Conform temei de proiect, imobilul va avea următoarea funcţiune: locuinţe colective cu şapte unităţi locative pe nivel curent (fiecare unitate va fi dotată cu grup sanitar şi chicinetă proprie), spaţii comerciale şi parcare (cinci locuri) la parter, parcare subterană (şapte locuri) şi spaţii de depozitare la demisol. În total, vor fi 12 locuri de parcare. Aria construită va fi de 245,92 mp, potrivit proiectului, însă este provăzută şi o suprafaţă considerabilă de spaţii verzi: 90 mp la sol şi alţi 195 mp pe acoperişul clădirii -  proiectat ca acoperiş verde pe terasă.
 
Împrejmuirea terenului se va realiza numai pe trei laturi cu ziduri cu structură de beton armat şi zidărie din BCA. Pe latura adiacentă străzii D14 se va face racordul la trotuar.
 
„Oportunitatea investiţiei este argumentată prin documentaţia de certificat de urbanism aprobată şi presupune construirea unui imobil pentru locuinţe colective şi spaţii comerciale cu asigurarea locurilor de parcare stipulate în certificatul de urbanism pe suprafaţa terenului, în limitele de proprietate“, se arată în memoriul depus. Construcţia va fi situată la o distanţă de aproximativ 180 de metri de Marea Neagră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii