Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investitorii au făcut anunţul pentru magazinul Lidl de la Tuzla

ro

26 May, 2017 00:00 8989 Marime text
În localitatea Tuzla, pe strada Aviatorilor, va fi ridicat un magzin Lidl. Societatea Lidl România SCS, titular al proiectului „Construire imobil parter, magazin retail, amenajare parcare, spaţii verzi, alei carosabile şi pietonale, amplasare mijloace publicitare, post trafo, copertine, branşamente, utilităţi, împrejmuire teren, organizare şantier“, propus a fi realizat în comuna Tuzla, anunţă publicul asupra luării deciziei etapei de încadrare.
 
Potrivit anunţului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului. Proiectul decizei de încadare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanţa, strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00.
 
Anul trecut, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, a fost depus memoriul de prezentare a proiectului „Stabilirea indicatorilor urbanistici în vederea amplasării unui imobil cu funcţiunea magazin retail, cu regim de înălţime parter +1 etaj, realizarea parcaje la sol, amenajare incintă cu spaţii verzi plantate, alei carosabile şi pietonale, realizare accese, amplasare mijloace publicitare, amplasare post trafo, sistematizare verticală a terenului, amplasare copertine parasolar, amplasare panouri fotovoltaice, branşamente utilităţi, împrejmuire teren, organizare de şantier“.
 
Zona studiată prin PUZ are o suprafaţă de 8.580 mp şi cuprinde amplasamentul ce a generat studiul PUZ-ului cu suprafaţă de 7.062 mp şi circulaţiile existente perimentaral acestuia. Toată zona studiată este situată în intravilanul comunei Tuzla, în zona centrală a acesteia.
 
Viitorul magazin Lidl va fi situat în imediata vecinătate a Primăriei Tuzla, iar în partea de nord şi de vest a zonei studiate se află lotizări pentru locuinţe. În partea de est se află Primăria Tuzla, grădiniţa, şoseaua Constanţei - DN 39 - E87. În partea de sud este amplasat Centrul pentru Tineret Tuzla.

Lidl România SCS, datele Registrului Comerţului

Aşa cum rezultă din fişa Registrului Comerţului, Lidl România SCS a fost înfiinţată în 2007 şi are sediul social în comuna Chiajna, strada Industriilor nr. 19, Judeţ Ilfov. Capitalul social subscris de 532.564.992 lei, integral vărsat, este compus din 29.586.944 acţiuni. Asociaţi persoane fizice sunt: Lidl România SRL, cu 0,0000034% din capitalul social, Lidl Romania GMBH, cu sediul în Germania, cu 99,9999966% din capitalul social. Administratorul Lidl România SCS este Lidl Romania SRL, reprezentat prin Marco Giudici, născut pe 24.03.1981, în Brescia, Italia, Fală Sergiu, născut pe 12.06.1976, Bălţi, Moldova, Frank Wagner, născut pe 05.12.1972, în Hamburg, Germania, Ionuţ Octavian Preda, născut pe 14.07.1977, în Bucureşti, şi Avril Doran O'hehir, născut pe 08.04.1982, în Dublin, Irlanda.
Lidl România SCS se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Citeşte şi:
 
Un nou magazin Lidl va fi construit la Tuzla
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii