Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investitor este Alexandra Buicli Se mai ridică o vilă turistică în staţiunea Mamaia

ro

01 Feb, 2017 00:00 1763 Marime text
Aşa cum arătam în luna octombrie, constănţeanca Alexandra Buicli urmează să ridice în staţiunea Mamaia o vilă turistică, pe bulevardul Mamaia nr. 412. Şi dacă la acel moment investitorul Alexandra Buicli depusese la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa actele pentru obţinerea acordului de mediu necesar începerii lucrărilor la proiectul „Construire imobil S+P+1E cu funcţiunea de vilă turistică, amenajare terasă“, recent, pe site-ul APM a fost publicat şi memoriul aceluiaşi proiect.
 
Conform documentului, amplasamentul este în intravilanul municipiului Constanţa, staţiunea Mamaia, bulevardul Mamaia nr. 412, jud. Constanţa, terenul având o suprafaţă totală de 347,00 mp. Terenul este proprietatea titularei, conform contractului de vânzare-cumpărare cu încheiere de autentificare nr. 3263/17.08.2011.
 
Conform Certificatului de urbanism nr. 1349/29.09.2015, emis de Primăria Constanţa, indicatorii maximi admişi pe acest teren sunt POT 40 - 70%. Destinaţia terenului, stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate, este aceea de vilă turistică, regimul de înălţime propus fiind Sp+P+1E, conform proiectului.
 
Terenul se învecinează la nord cu lotul nr. 10, la sud cu lotul 12, la est cu o parcare şi alee carosabilă, iar la vest cu bulevardul Mamaia.
 
Prin acest proiect se propune realizarea unui imobil cu regim de înălţime Sp+P+1E compus din: subsol parţial - casa scării, lift, hol, depozit şi adăpost cu suprafaţa construită de 86,20 mp şi suprafaţa utilizată de 59,25 mp, parter format din vestibul, hol acces, recepţie, grupuri sanitare, casa scării, lift, spaţiu bagaje cu birou administrativ, două camere cu grupuri sanitare cu duş şi un apartament. Suprafaţa construită a parterului este de 195 mp, iar suprafaţa utilă este de 153,15 mp.
 
La etajul 1 sunt amenajate trei camere cu grupuri sanitare cu duş, un apartament, vestiar, coridor şi casa scării cu lift, grup sanitar şi oficiu cu suprafaţa construită de 195 mp şi suprafaţa utilă de 153,55 mp. La etajul 2 parţial vor fi amenajate un spaţiu tehnic, casa scării şi casa liftului (troliul).
 
Potrivit memoriului, suprafaţa construită propusă este de 195 mp, iar cea desfăşurată este de 432,90 mp, la un Procent de Ocupare a Terenului propus de 56,19% şi un Coeficient de Utilizare de 1,25. Spaţiul verde va fi de 200,66 mp, din care 52,02 mp va fi spaţiu verde în curtea vilei, 52,42 mp va fi spaţiu verde pe terasa imobilului, iar pe 96,22 mp vor fi dispuse dale înierbate pentru circulaţia auto şi pietonală, unde beneficiarul va planta mai multe soiuri de flori şi arbuşti.
 
Structura de rezistenţă a construcţiei va fi alcătuită din cadre cu stâlpi, pile diafragme, grinzi şi planşee din beton armat cu închideri exterioare din cărămidă eficientă termic cu goluri. Pereţii exteriori se vor placa cu termosistem alcătuit din polistiren expandat de cinci centimetri grosime şi tencuială decorativă. Pe alocuri se vor face lambriuri cu elemente din lemn băiţuit şi lăcuit. Compartimentele interioare se vor face, după caz, din BCA sau ghips-carton incombustibil cu structura din table zincate şi vată minerală la interior. Acoperişul clădirii va fi tip terasă circulabilă cu atice. Locurile de parcare se vor asigura în limita terenului proprietate.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Alexandra Buicli figurează ca asociat al firmei Vantol SRL, societate înfiinţată în 1993, care este radiată în prezent.

Citeşte şi: 

O nouă vilă în staţiunea Mamaia! Unde se realizează investiţia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii