Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investitor - Comfort Construct SRL Parcare nouă de zece locuri, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu

ro

16 Apr, 2016 00:00 4718 Marime text
SC Contort Urban SRL a depus în numele Comfort Construct SRL, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, memoriul proiectului „Amenajare parcare auto 10 locuri, amplasată în Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 

Amplasamentul proiectului se află în intravilanul oraşului, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, şi are următoarele vecinătăţi: la nord - aleea Heradeea, la est - bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, la sud - alee pietonală, la vest - proprietate privată. Prin acest proiect se propune amenajarea a zece locuri de parcare, prin reconfigurarea trotuarului existent la bulevardul Al. Lăpuşneanu.
 
Reamintim că firma Comfort Construct SRL ridică un bloc de trei etaje pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 173A. În luna septembrie 2011, a obţinut de la Primăria Constanţa Autorizaţia de Construire nr. 1627, cu obiectul „Modificare proiect aprobat cu AC nr. 1428/10.09.2014 «Construire imobil S+P+3E - garaje auto la subsol, spaţii birouri şi servicii la parter, locuinţe colective la etaje» prin «Extindere suprafaţă rampă acces, extindere subsol spaţii tehnice, schimbare regim de înălţime de la S+P+3E la S+P+4E, amplasare firme luminoase»“.

Despre Comfort Construct SRL

Înmatriculată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Interioară. Capitalul social subscris, de 416.000 de lei, integral vărsat, este compus din 41.600 de părţi sociale. Comfort Construct SRL este controlată de Easy Credit 4 All IFN SA, cu 4% din capitalul social, Progress Consulting SA, cu 3%, Orient Ceramic SRL, cu 3% din capitalul social, Nicolae Crăciun, cu 45% din capitalul social, şi Dorinel Turcu, cu 45% din capitalul social.
 
Administratorul societăţii, care desfăşoară „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“ este Dorinel Turcu. În anul 2014, Comfort Construct SRL, cu un singur salariat, a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi un profit net de zero lei. În anul 2013, potrivit date-financiare.ro, a înregistrat, de asemenea, o cifră de afaceri de zero lei.
 
Numele lui Nicolae Crăciun mai apare în: Easy Credit 2 All IFN SA, Easy Credit 4 All IFN SA, Progress Consulting SA, precum şi în trei firme radiate - Bruno SRL, Eternity Memorial SRL şi Fannik Impex Ltd. SRL. Dorinel Turcu este asociat în Domarco Security SRL, Domarco SRL, Easy Credit 2 All IFN SA, Easy Credit 4 All IFN SA.

Citeşte şi

Blocuri ce răsar ca ciupercile după ploaie: Cum dispare spaţiul verde de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu (galerie foto) 
 
Blocul ridicat de Comfort Construct SRL pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu va fi supraetajat (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii