Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie în zona Beach Land din Năvodari! Cum va arăta. Detalii din dosar

ro

02 Feb, 2017 00:00 4108 Marime text
În zona Mamaia Nord din Năvodari se construieşte în mare viteză, investitorii pregătind proiecte pentru a demara lucrările, astfel încât, la vară, unităţile să fie gata pentru a primi turişti.
 
O nouă investiţie imobiliară se pregăteşte în Năvodari, zona Beach Land, după ce investitorul, firma Zoom SRL, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa actele necesare obţinerii acordului de mediu pentru proiectul „Construire vilă turistică (D)+P+2-3E şi împrejmuire teren şi racord utilităţi“. Proiectul ar urma să se realizeze în zona Beach Land din Năvodari, strada B3 nr. 6, lot 1/125.
 
Titularul investiţiei propune construirea unei vile turistice cu regim de înălţime (D)+P+2-3E şi împrejmuirea terenului într-o suprafaţă cu caracter rezidenţial a localităţii, conform planului de încadrare în zonă. Terenul se învecinează la vest cu lotul 1/124 - 17,60 m, la nord cu aleea de acces - 14,20 m, la est cu lotul 1/126 - 17,60 m şi la sud cu strada - proprietate a Consiliului Local - 14,20 m.
 
Potrivit memoriului depus la APM, terenul are o suprafaţă de 250 mp şi este proprietate a Arhitectura Plus SRL, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 976/17.11.2015, iar beneficiarul investiţiei este SC Zoom SRL, conform contractului de superficie nr. 1302/08.12.2016. Conform Certificatului de urbanism nr. 1318/21.12.2016, folosirea actuală a terenului este cea de curţi - construcţii, iar destinaţia terenului stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului este cea de ansamblu rezidenţial.
 
Conform proiectului, suprafaţa construită propusă este de 87,5 mp, iar cea desfăşurată propusă, de 350 mp, la un Procent de Ocupare a Terenului de 35% şi un Coeficient de Utilizare de 1,40.
 
Imobilul este compus din spaţii tehnice, depozitare, sală hobby la demisol, spaţii de cazare la etajele superioare, precum şi o terasă circulabilă la etajul 3. Spaţiile de cazare vor fi dispuse astfel: la parter - o unitate de cazare - apartament cu două camere, la etajele 1 - 2 - trei unităţi de cazare - două apartamente cu o cameră şi un apartament cu două camere, iar la etajul 3 - o unitate de cazare cu o cameră şi o unitate de cazare cu două camere.
 
Sistemul structural ales pentru realizarea clădirii este cel din cadre din beton armat, pereţii exteriori se vor realiza din BCA de 30 cm grosime. Finisarea pereţilor exteriori se va realiza folosind un termosistem finisat cu tencuieli decorative. Termoizolarea se va realiza cu polistiren şi tencuială decorativă.
 
Potrivit memoriului, accesul auto este asigurat din strada 3 din nord şi din strada din sud, iar în interiorul limitei de proprietate se vor amenaja patru locuri de parcare. 

Cine deţine SC Zoom SRL 

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, SC Zoom SRL a fost înfiinţată în 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Nicolae Iorga nr. 20. Capitalul social este de 500 de lei, integral vărsat în 50 de părţi sociale, deţinut de Daniela Florentina Rămăşcanu, născută la 28.05.1973, care ocupă şi funcţia de administrator al societăţii. Conform codificării CAEN, societatea se ocupă cu activităţi de arhitectură şi activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii