Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţia lui Costică Nicolae Bucur de pe strada Eliberării, la mâna constănţenilor (document)

ro

12 Apr, 2017 00:00 3268 Marime text
Pe site-ul Primăriei Constanţa a fost publicat anunţul de elaborare a Planului Urbanistic Zonal „Întocmire PUZ - zona delimitată de alee acces la nord, strada Eliberării la sud, alee acces la est şi alee acces la vest şi strada Spătarul Nicolae Milescu - locuinţe colective şi funcţiuni complementare S/D+P+6E+7e“.
 
Imobilul care a generat PUZ-ul va fi ridicat pe strada Eliberării 47 Bis. Iniţiatorul PUZ-ului este Costică Nicolae Bucur.
 
„Obiectul PUZ-ului constă în crearea unui cadru antropic echilibrat în raport cu situaţia actuală a zonei, cât şi în crearea unor noi identităţi arhitecturale la nivelul municipiului, realizate conform standardelor arhitecturale internaţionale“, se arată în anunţul de intenţie de elaborare a PUZ-ului.
 
Constănţenii pot trimite observaţii şi propuneri privind acest PUZ în perioada 10 - 15 aprilie, la Primăria Constanţa. Observaţiile sunt necesare în vederea stabilirii cerinţelor de elaborare şi vor fi transmise Primăriei Constanţa, Biroul Strategii Urbane. Se estimează că etapa elaborării propunerilor se va derula în perioada 1 - 25 mai.
 
Reamintim că proiectul imobiliar al lui Costică Nicolae Bucur a trecut de Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului. Vorbim despre intenţia de a construi un imobil cu subsol, demisol, parter şi 6-7 etaje, pe strada Eliberării, într-un cartier unde regimul de înălţime preponderent este de P+4 etaje.

Citeşte şi: 

Ce răspuns au primit Costică Nicolae şi Doina Bucur de la Comisia tehnică de urbanism. Este vizat un bloc de pe strada Eliberării (documente)

Bloc pe strada Eliberării. Investitorii Costică Nicolae şi Doina Bucur au solicitat aviz de la Primăria Constanţa (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii