Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un pas pentru ridicarea blocului de trei etaje din cartierul Compozitorilor. Ce a obţinut Nicolescu de la municipalitate

ro

23 Feb, 2017 00:00 2068 Marime text
După ce Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa, întrunită pe data de 6.02.2017, a decis emiterea autorizaţiei de construire în baza documentaţiei depuse de Costel Magdalen Nicolescu, cu retragerea construcţiei la trei metri de la limitele dinspre sud-vest ale terenului, iată că municipalitatea a emis actul pe data de 21 februarie.
 
Autorizaţia de construire nr. 52 pentru Costel Magdalen Nicolescu şi Luminiţa Nicolescu constă în „Construire imobil S+P+3e+M locuinţe colective şi împrejmuire teren“. Investiţia va fi realizată pe strada Constantin Bobescu nr. 11. Actul emis de Primăria Constanţa este valabil 12 luni.
 
Reamintim că, pe 6 februarie, Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa a analizat şi dezbătut solicitarea emiterii autorizaţiei de construire cu obiectul „Construire imobil S+P+3E+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren, strada Constantin Bobescu nr. 1“, solicitare formulată de Costel Magdalen Nicolescu. În cadrul Biroului Strategii Urbane, s-a studiat solicitarea de emitere a autorizaţiei de construire privind ridicarea unui imobil S+P+3E+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren, în contextul în care HCL nr. 588/2005 privind aprobare PUD cartier Compozitorilor conţine prevederi contradictorii referitoare la regimul de aliniere a construcţiilor faţă de limitele laterale şi posterioare, coroborate cu prevederile pentru parcelele de colţ. În vederea fundamentării deciziei, solicitarea a fost prezentată Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului, în şedinţa din data de 6.02.2017. 

Date din proiectul depus la APM Constanţa 

Magdalen Nicolescu a depus, în martie 2016, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, memoriul justificativ al proiectului „Construire imobil S+P+3E+M, locuinţe colective, pe strada Constantin Bobescu, zona Compozitori, parcela A 703/5 Lot 3+4“. Terenul viitoarei investiţii este proprietate a lui Costel Magdalen Nicolescu şi are o suprafaţă de 1.000 mp. Vecinătăţile amplasamentului sunt următoarele: la nord - strada Constantin Bobescu, la est - alee, la sud - vecin (imobil existent D+P+3E+M - locuinţă colectivă), la vest - vecin (imobil existent S+P+4E+M - locuinţă colectivă).
 
Terenul are o formă neregulată, rezultată din alipirea a două loturi. Accesul pietonal se va realiza din strada Constantin Bobescu. De asemenea, şi accesul auto se va face din aceeaşi stradă, latură pe care vor fi amenajate 14 locuri de parcare. Alte opt locuri de parcare vor fi amenajate pe latura de est. Tot acolo va fi amplasată şi rampa de acces în subsolul construcţiei. Şi pe latura de sud vor exista acces auto şi patru locuri de parcare. În subsolul viitorului imobil vor fi amenajate patru locuri de garare a autoturismelor. Clădirea va avea 30 de unităţi locative: zece garsoniere, cinci apartamente de două camere şi 15 apartamente de trei camere.

Citeşte şi: 

Cartierul Compozitorilor se extinde. Bloc de trei etaje, pe strada Constantin Bobescu

Bloc pe strada Constantin Bobescu. Ce a solicitat Primăriei Constanţa investitorul Costel Nicolescu (document)

Decizia Comisiei tehnice de urbanism privind ridicarea unui bloc pe strada Constantin Bobescu. Investitor - Costel Magdalen Nicolescu (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii