Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobilul, ridicat pe un teren cu o poveste interesantă Confort Urban pregăteşte locurile de parcare pentru blocul construit pe strada Caşin

ro

02 Mar, 2016 00:00 4671 Marime text


După ce Highlife Properties/Cambela Prod s-a apucat de construit blocul de pe strada Caşin 2A colţ cu Unirii, iată că municipalitatea vine acum în sprijinul investitorilor. Ieri, Primăria Constanţa a eliberat Certificatul de urbanism nr. 757, valabil 24 de luni, pentru „amenajare parcare auto publică între lot 4 și PT 37 - 16 locuri, investitor - SC Cambela Prod SRL“. Beneficiarul certificatului de urbanism este însă Municipiul Constanţa, prin SC Confort Urban SRL, care va amenaja aceste parcări pe strada Caşin, în zona căminului pentru pensionari.


 
În luna mai a anului trecut, Highlife Properties SRL a obţinut certificat de urbanism de la Primăria municipiului Constanţa pentru construirea unui imobil S+P+5-6E de locuinţe colective la intersecţia străzilor Caşin şi Unirii, iar acum face primele demersuri pentru începerea construcţiei. De câteva zile, proprietarul a îngrădit terenul (în suprafaţă de 606 mp) pe care ar trebui să demareze investiţia, semn că, în scurt timp, acolo ar putea fi organizat şantierul de lucru. Mai mult, luna trecută, firma a obţinut Autorizaţia de construire nr. 323, valabilă 24 de luni, act care îi confirmă că lucrările pot fi începute.

Citeşte şi 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii