Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de şapte etaje, ridicat de Gec International Spedition SRL în zona Taberei de Copii din Năvodari (document)

ro

15 Apr, 2017 00:00 6595 Marime text
Gec International Spedition SRL a prezentat la Agenţia pentru Protecţia Mediului memoriul tehnic al proiectului „Construire imobil D+P+7E locuinţe colective, spaţii destinate activităţilor liberale, împrejmuire teren şi organizare de şantier“.
 
Beneficiarul doreşte realizarea unui imobil D+P+7E, având funcţiunea de locuinţe colective şi spaţii destinate activităţilor liberale (birouri de proiectare, avocatură), situat în oraşul Năvodari, zona Taberei de Copii, trup 2 (DL), lot 1/1/1 şi lot 1/1/2/1. Imobilul va fi compus din patru scări independente, care vor avea la demisol zonă de parcare şi spaţii tehnice, la parter, unităţi locative şi câte un spaţiu destinat practicării de activităţi liberale, iar la etajele superioare, unităţi locative. În total, imobilul va fi compus din 204 apartamente şi patru spaţii destinate activităţilor liberale.
 
Din punctul de vedere al spaţiilor verzi, se va amenaja o suprafaţă de aproximativ 1.238,7 mp (30% din suprafaţa terenului), respectându-se suprafaţa minimă cerută prin HGJ 152/22.05.2013. Se va planta covor de gazon pe pământ vegetal atât la nivelul solului, cât şi pe terasa imobilului de peste etajul 7. De asemenea, vor fi plantaţi arbori din specia azalee de gradină, arbuşti ornamentali din specia thuja, de dimensiuni mici, dispuşi perimetral împrejmuirii cu vecinătăţile laterale şi cea posterioară. Vor fi amenajate şi alveole cu flori din specia bellis perennis.
 
Terenul de amplasament al obiectivului analizat este proprietate a beneficiarului SC Gec International Spedition SRL. Terenul este situat în intravilanul localităţii Năvodari, zona Tabăra de Copii, trup 2 (DL), lot 1/1/1 şi 1/1/2/1. Beneficiarul solicită construirea unui imobil având regimul de înălţime D+P+7E şi destinaţia de locuinţe colective, spaţii destinate activităţii liberale, împrejmuire teren şi organizare de şantier. Imobilul este compus din patru scări cu intrări separate, având la demisol zona de parcare acoperită cu o suprafaţă construită a demisolului de 1.834,21 mp, la parter vor fi amenajate patru spaţii având destinaţia de activităţi liberale şi 22 de apartamente cu una, două şi trei camere, cu o suprafaţă totală a parterului de 1.834,21 mp. La etajele superioare (1 - 7) vor fi prevăzute 26 de unităţi locative cu una, două şi trei camere, având o suprafaţa construită pe nivel de 1.834,21 mp şi balcoane în suprafaţă totală de aproximativ 418 mp pe nivel.

Despre Gec International Spedition SRL

Firma a luat fiinţă în anul 2014 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Firma este controlată de Mihaela Caraman, născută pe 30.05.1982, în municipiul Constanţa, şi Mihai Panait, născut pe 22.09.1983, în Constanţa, cu 2,5% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri, este Mihaela Caraman. Aceasta mai deţine acţiuni în Arra Tour Agency SRL, SC D & G Expert Future SRL, SC Gec Auto AA SRL, GEC Auto Parts SRL, GEC International Spedition SRL.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta memoriul proiectului „Construire imobil D+P+7E locuinţe colective, spaţii destinate activităţii liberale, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, depus de Gec International Spedition SRL la APM Constanţa.
 
Citeşte şi: 
 
Fosta firmă a lui Ionuţ Barbu va ridica un bloc de şase etaje pe şoseaua Mangaliei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii