Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelul Flora din Mamaia va avea vecini noi Primăria a dat undă verde pentru şase spaţii de cazare chiar pe plajă

ro

16 Nov, 2015 00:00 3716 Marime text
Hotelul Flora din staţiunea Mamaia va avea în scurt timp un „competitor direct”. După ce, în cursul verii, acesta a primit avizul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru a ridica un imobil cu demisol, parter şi etaj în staţiunea Mamaia, chiar pe plajă, recent, municipalitatea i-a emis acestuia şi certificatul de urbanism necesar demarării procedurilor de construire.  
 
Construcţia pe care o va ridica nu trebuie să depăşească însă opt metri înălţime. Terenul propus pentru realizarea proiectului este proprietate privată, având o suprafaţă totală de 178 de metri pătraţi, cu destinaţia de alimentaţie publică, comerţ, servicii, cazare, şi este localizat în Constanţa, staţiunea Mamaia, zona hotel Flora, promenadă. La demisol va fi amenajat spaţiul tehnic având o suprafaţă construită de 170,16 mp, la parter - spaţiu comercial, iar la etaj - şase camere cu grupuri sanitare şi un hol. 

Vasile Nicola, iniţiatorul acestui proiect, locuieşte în Constanţa, la o adresă unde, potrivit Registrului Comerţului, funcţionează cinci firme, dintre care una singură este în funcţiune şi alta se află în întrerupere temporară de activitate. În firma Valena 99 SRL, care are sediul la această adresă, este asociată Elena Nicola
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii