Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hostelul familiei Halichidis îşi schimbă înfăţişarea şi se va recompartimenta!

ro

31 Oct, 2016 00:00 6203 Marime text
După ce au construit, nu lipsit de probleme, un hostel pe strada Ion Lahovari, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase, Stela Halichidis, şi soţul ei, Gabriel Mihai Halichidis, doresc acum să modifice construcţia, solicitând un nou certificat de urbanism de la Primăria municipiului Constanţa.
 
Municipalitatea a eliberat, recent, Certificatul de urbanism nr. 3281 lui Gabriel Mihai Halichidis pentru proiectul „Modificare AC nr. 1807/20.10.2015 - Consolidare, recompartimentare, extindere şi supraetajare cu un nivel parţial imobil S+P+1E, schimbare destinaţie în spaţii comerciale şi cazare în regim hostel - prin recompartimentare şi refacere faţade“. Clădirea, care va avea o nouă înfăţişare, este situată pe strada Ion Lahovari (Costache Burcă) nr. 8 din Constanţa.
 
Reamintim că Gabriel Mihai Halichidis şi Stela Halichidis au intenţionat să îşi extindă investiţia, supraetajând clădirea pe care o deţin pe strada Ion Lahovari, însă, în urma dezbaterii organizate pentru modificarea Planului Urbanistic Zonal, constănţenii s-au opus propunerii iniţiate de investitori.
 
În cazul acestui proiect, municipalitatea a decis, anul trecut, să îi acorde medicului constănţean autorizaţie de construire valabilă 12 luni pentru „consolidare, recompartimentare, extindere şi supraetajare cu un nivel parţial imobil S+P+1E şi schimbare destinaţie în spaţii comerciale şi cazare în regim hostel“ pentru imobilul situat la adresa mai sus menţionată. Potrivit informaţiilor cuprinse în propunerea de modificare, investitorii vor să ridice un imobil S+P+2E+3Er cu funcţiunea de spaţii comerciale şi hostel. 19 metri pătraţi vor fi rezervaţi parcărilor, iar patru metri, pentru spaţiu verde. Terenul pe care s-a construit acest hostel este jumătate în proprietatea soţilor Gabriel Mihai şi Stela Halichidis, iar cealaltă jumătate, în proprietatea soţilor Andreas şi Krystyna Strank, conform actului de vânzare cumpărare nr. 2201/21.08.2014, având o suprafaţă de 150 de metri pătraţi conform actelor şi de 128 de metri pătraţi conform măsurătorilor.
 
Potrivit ultimelor date de la Registrul Comerţului, Gabriel Mihai Halichidis figurează ca asociat în trei societăţi aflate în lichidare sau radiate: Grecantico SRL, Pyramide Group SRL şi Target One SRL.

Citeşte şi

Vecinii, porniţi împotriva hostelului ridicat de Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa (galerie foto)

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase, la mâna constănţenilor. Vrea să construiască un hostel lângă o casă-monument (document)

Modificări pe strada Ion Lahovari. Directorul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa îşi face hostel

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii