Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gafar Seren-Silber, demersuri pentru clădirea de şase etaje de pe aleea Murelor

ro

04 Nov, 2017 00:00 2931 Marime text
Omul de afaceri Seren Silber Gafar     vrea să ridice un imobil de şase etaje pe aleea Murelor din municipiul Constanţa. Motiv pentru care a solicitat şi a obţinut, pe data de 3 noiembrie, Certificatul de urbanism nr. 3391 pentru „Construire imobil S+P+6e - spaţii comerciale şi locuinţe colective“. Blocul va fi ridicat pe aleea Murelor, lot 1A.
 
Reamintim că Seren Silber Gafar este iniţiatorul unui Plan Urbanistic Zonal delimitat de strada Ştefăniţă Vodă, aleea Afinei şi alee de acces. Scopul PUZ-ului îl constituie „regenerarea ţesutului urban construit“. Potrivit unei solicitări depuse la APM Constanţa de Seren Gafar, acesta este interesat de terenul situat pe aleea Murelor, lot 1, studiat prin Planul Urbanistic Zonal.
 
ZIUA de Constanţa nota, în februarie 2015, că bunurile debitorului Trident Forwarding Agency SRL erau scoase la mezat de Fisc. Printre acestea se afla un teren de 1.000 mp situat în Constanţa, aleea Murelor, lot 1A. Preţul terenului ajungea atunci la 531.262,5 lei, exclusiv TVA.

Citeşte şi:

Bunurile debitorului Trident Forwarding Agency SRL, scoase la mezat de Fisc

PUZ-ul iniţiat de Gafar Seren Silber, dezbătut la Primăria Constanţa

Vrea clădiri mai înalte
Schimbarea modificării. Gafar Seren adaptează PUZ-ul iniţiat de un partener de afaceri al fraţilor Mazăre (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii