Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Five-Holding SA deschide un punct de lucru în Giurgiu. Decizii luate de acţionarii firmei pe care funcţionează Brick Constanţa

ro

24 Apr, 2019 00:00 2237 Marime text
În Monitorul Oficial al României au fost publicate deciziile Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Five-Holding SA şi ale Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor Five-Holding SA din data de 20.03.2019.
 
La AGOA din data de 20.03.2019, convocată în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, republicată şi modificată, şi potrivit actului constitutiv al societăţii, s-au prezentat la sediul social din strada Ion Roată nr. 3, Constanţa posesorii a 200 de acţiuni, reprezentând 100% din capitalul social. Adunarea Generală a Acţionarilor a aprobat bilanţul financiar-contabil al Five-Holding SA pe anul 2018.
 
Profitul rămâne nerepartizat până la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor. De asemenea, s-a prelungit mandatul cenzorului Dăineanu Camelia şi al cenzorului supleant Oncescu Florina. Mandatul cenzorilor Daineanu Camelia şi Oncescu Florina este de trei ani, de la data de 20.03.2019, ratificandu-se toate operaţiile săvârşite de aceştia până la data prezentei. Adunarea Generală a Acţionarilor a împuternicit societatea Anirva Manager SRL, prin reprezentant permanent Ciuceanu Valentin, să semneze în numele Five-Holding SA credite bancare, acte notariale, contracte cu clienţi furnizori, instituţii ale statului, ANCPI, firme de leasing, promisiuni de vânzare-cumpărare, contracte de rezervare, contracte de vânzare, toate documentele ce decurg din proiectele imobiliare aflate în derulare, conform certificatelor de urbanism emise de Primăria Constanţa (proiect imobiliar lac Situghiol, proiect imobiliar Halta Traian-Zona Eliberării).
 
Nu în ultimul rând, Adunarea Generală a Acţionarilor a împuternicit societatea Anirva Manager SRL să semneze, în numele Five-Holding SA, toate documentele ce decurg din activitatea de bricolaj pentru toate punctele de lucru: magazin materiale de construcţii, strada Ion Roată nr. 3; magazin materiale de construcţii Mangalia, strada Constanţei nr. 88; magazin materiale de construcţii Giurgiu, bd. Mihai Viteazu nr. 5.
 
Anirva Manager SRL, prin reprezentant permanent Ciuceanu Valentinm, a fost împuternicită ca, în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie, să semneze actul constitutiv actualizat al Five-Holding SA, ca urmare a modificărilor aduse de prezenta hotărâre AGOA.
 

Obiectul de activitate al Five Holding SA, completat

 
De asemenea, în Monitorul Oficial al României au fost publicate şi deciziile adunării generale extraordinare a acţionarilor Five-Holding SA din data de 20.03.2019. Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor a decis extinderea activităţii economice a societăţii, prin deschiderea unui nou punct de lucru situat în judeţul Giurgiu, localitatea Giurgiu, bd. Mihai Viteazu nr. 5, având activitatea de comerţ cu materiale de construcţii.
 
De asemenea, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor a decis completarea obiectului de activitate cu următoarele activităţi generale (nespecializate) de curăţenie interioară a clădirilor; activităţi specializate de curăţenie a clădirilor, mijloacelor de transport, a maşinilor şi a utilajelor. Anirva Manager SRL, prin reprezentant permanent Ciuceanu Valentin, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie, a fost împuternicit să semneze actul constitutiv actualizat al Five-Holding SA, ca urmare a modificărilor aduse de prezenta hotărâre AGEA.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii