Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Extinderea firmei lui Costică Zelca, blocată de Primăria Constanţa!

ro

23 Feb, 2017 00:00 5335 Marime text
Societatea familiei Zelca, Stop SRL, a vrut să construiască o terasă acoperită în staţiunea Mamaia, pe strada Argos nr. 2, unde are mai multe investiţii. Planul oamenilor de afaceri nu s-a potrivit cu planurile de urbanism ale municipiului Constanţa, aşa că Primăria a blocat avântul investiţional al societăţii, după ce, pe 21 februarie, a eliberat Certificatul de urbanism nr. 443, care precizează: „Prezentul certificat de urbanism nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru construire terasă acoperită întrucât: nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate privitoare la CUT maxim şi la spaţiile libere şi spaţiile plantate publice/private conform PUZ aprobat cu HCL nr. 121/2013. Notă: conform prevederilor Legii nr. 350/2001 - Anexa 2 privind modalitatea şi excepţiile de calcul ale indicatorilor urbanistici POT şi CUT, nu se iau în calculul suprafeţelor construite desfăşurate terasele deschise şi neacoperite“.
 
Reamintim că firma Stop SRL este cea care a construit complexul hotelier Mamaia Summerland, unde Consiliul Judeţean Constanţa a cumpărat apartamente ca să-i cazeze pe medicii specialişti aduşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, şi continuă investiţiile imobiliare în zona de nord a staţiunii Mamaia.
 
Conform Registrului Comerţului, societatea Stop SRL are sediul pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi a fost înfiinţată în 1993. Capitalul social al firmei este de 596.000 de lei, integral vărsat în 5.960 de părţi sociale, a câte 100 de lei fiecare, fiind deţinut de Silvia Zelca, născută pe 1.01.1959, care deţine 10% din capital, adică 596 de părţi sociale, şi Costică Zelca, născut pe 20.12.1963, care deţine 90% din capital, respectiv 5.364 de părţi sociale. Administrator este Costică Zelca. Firma se ocupă de activităţi de comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazinele specializate.
 
Adrian Zelca mai figurează în datele Registrului Comerţului ca asociat în firmele Alezzi Beach Resort SRL şi Azatop Management SRL. La rândul său, pe lângă societatea Stop SRL, Costică Zelca mai deţine părţi sociale şi în Romfish Marina SRL şi Stop Invest Constructii SRL.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii