Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emerald Design SRL vrea să ridice o vilă turistică în Techirghiol

ro

22 Aug, 2016 00:00 2413 Marime text
 

Emerald Design SRL, reprezentată de Antonina Mariţoi, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire vilă turistică S+P+1 conform expertizei tehnice 7085/10.05.2016, împrejmuire, spaţii verzi şi organizare de şantier“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Viitoarea vilă turistică va fi edificată pe strada Transilvaniei nr. 7, oraş Techirghiol, judeţul Constanţa.
 
Conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 384/24.02.2016, societatea Emerald Design este proprietara construcţiei P+1E, executată la stadiul de fundaţie pe un teren cu o suprafaţă de 900 mp. Destinaţia terenului, stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate, confirmată prin Certificatul de Urbanism nr. 098/10.05.2016, emis de Primăria oraşului Techirghiol, este aceea de locuinţe, spaţii de interes general, vile turistice, comerţ, cultură, spaţii verzi - malul lacului. Terenul de 900 mp, care face parte dintr-o zonă mai extinsă lotizată, are următoarele vecinătăţi: la nord - Lot 4 proprietate privată, la sud - strada Transilvaniei, la est - Lot 11 proprietate privată şi la vest - Lot 9, proprietate privată.
 
Tema de proiectare prevede construirea unui imobil cu regimul de înălţime de S+P+1E, cu destinaţia de vilă turistică. Simultan, se propune împrejmuirea terenului. Potrivit memoriului depus la APM Constanţa, acoperişul vilei va fi tip terasă, iar pereţii exteriori ai construcţiei se vor executa din zidărie de BCA. De asemenea, se prevede amenajarea spaţiilor plantate la nivelul solului, pe suprafaţa rămasă liberă, cu rol decorativ şi de protecţie - arbuşti, arbori, plante decorative şi flori.

Cine este investitorul

Potrivit Registrului Comerţului, Emerald Design, societate cu răspundere limitată, a fost înmatriculată în anul 2013 şi are sediul în municipiul Constanţa, strada Pescarilor. Firma are un capital de 200 de lei, integral vărsat. Asociatul unic la firmei este Antonina Mariţoi, născută pe 11 martie 1984, în Suvorov, Moldova. Administrator este tot Antonina Mariţoi. Aceasta mai figurează ca asociat şi administrator în firma Antonina Foraje SRL, care este radiată. Potrivit vrăjitorul.eu, firma a raportat, la finalul anului 2015, o cifră de afaceri de 46.407 lei, un profit brut de 3.517 lei şi un singur salariat. Emerald Design SRL desfăşoară activităţi de design specializat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii