Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi investitori vor să deschidă o clinică medicală pe strada Constantin Hurmuzache din Constanţa!

ro

07 Feb, 2017 00:00 2323 Marime text
Pe strada Constantin Hurmuzache din Constanţa, la nr. 11, un investitor doreşte să schimbe destinaţia unui imobil pe care îl deţine, din imobil D+P+2E+E3R - locuinţă şi cabinete medicale în limita a 25% din suprafaţa desfăşurată, în cabinete medicale. În acest sens, Dumitru şi Iuliana Bara au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu în vederea obţinerii acordului de mediu necesar proiectului „Elaborare PUZ pentru schimbare destinaţie imobil D+P+2E+E3R din locuinţă şi cabinete medicale în limita a 25% din suprafaţa desfăşurată, în cabinete medicale“.
 
Documentaţia a fost întocmită în scopul schimbării funcţiunii imobilului studiat, situat în intravilanul municipiului Constanţa, strada Constantin Hurmuzache nr. 11, ca are în prezent funcţiunea de locuinţă şi cabinete medicale, conform Autorizaţiei de construire nr. 540 din 29.04.2014, cu regimul de înălţime D+P+2E+E3R, în zonă destinată serviciilor, şi anume cabinete medicale, clădirea păstrându-şi regimul de înălţime.
 
Realizarea modificărilor propuse este justificată de faptul că terenul este situat într-o zonă de locuire slab echipată funcţional, fiind într-o zonă centrală a oraşului. Beneficiarii doresc reglementarea imobilului în scopul amenajării unei clinici cu regimul de înălţime specificat. Clinica ar urma să cuprindă specialităţile chirurgie, ORL, psihiatrie, medicină maritimă, medicină de familie, medicina muncii, farmacie, oftalmologie, neurologie, medicină internă şi ecografie. Numărul maxim de angajaţi va fi de aproximativ 17 - 20 de angajaţi.
 
Potrivit memoriului, zona studiată este cuprinsă între strada Constantin Hurmuzache, strada Emil Gârleanu şi strada Costache Negruzzi. Vecinătăţile amplasamentului sunt strada Constantin Hurmuzache la nord, proprietate privată, Constantin Hurmuzache nr. 13 la vest, proprietate privată strada Costache Negruzzi nr. 16 Bis la sud şi proprietate privată, strada Constantin Hurmuzache nr. 9.
 
Zona studiată are o suprafaţă de 5.675 mp, iar suprafaţa lotului care a generat PUZ-ul este de 244,93 mp, suprafaţa construită având 114,43 mp, iar cea desfăşurată fiind de 574,80 mp.
 
Procentul de Ocupare a Terenului existent este de 45%, iar Coeficientul de Utilizare a Terenului, de 1,35. Iniţiatorii doresc un POT propus de 49,72% şi un CUT propus de 2,35.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii