Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va arăta restaurantul pe care Adrian Vasilache de la Regional Air Services SRL vrea să-l construiască la Tuzla (galerie foto)

ro

10 Oct, 2016 00:00 5852 Marime text
 

Adrian Ştefan Vasilache, în calitate de administrator al SC Regional Air Services SRL, vrea să investească într-un restaurant cu parter şi etaj.
 
În acest sens, SC Regional Air Services SA a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire restaurant parter + 1 etaj parţial şi amenajare interioară parţială corp C1”, în vederea obţinerii acordului de mediu. Viitorul restaurant va fi amplasat în comuna Tuzla, strada Aerodromului Tuzla, lot 2 şi lot 4, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
„Obiectivul construirii restaurantului este acela de a diversifica gama de servicii din cadrul aerodromului şi a deservi personalul. De asemenea se urmăreşte atragerea potenţialilor turişti, oferindu-le oportunităţi diverse de petrecere a timpului liber“, se arată în memoriul depus la APM Constanţa.
 
Terenul, respectiv loturile 2 şi 4, în suprafaţă totală de 19,428 mp, face parte din intravilanul comunei şi beneficiază de acces direct din drumul european E87 pe latura de est. Vecinii terenului sunt: la nord - proprietate privată, la sud - M.Ap.N, la est - M.Ap.N, iar la vest - Regional Air Services lot 1.
 
La cererea beneficiarilor, se doreşte realizarea unui restaurant cu regim de înălţime P+1E parţial, situat atât pe lotul 2, cât şi pe lotul 4. Terenul necesar construcţiei are o suprafaţă totală de 151 mp. Potrivit memoriului depus la APM Constanţa, în corpul de clădire C1 Hangar se vor amenaja parţial o bucătărie, un grup sanitar şi spaţii pentru depozitare. Parterul proiectat are suprafaţa construită de 117 mp şi este compus din zonă de acces, zonă casă, sală de mese, scară, hol de acces, vestiar, grup sanitar şi birou. Etajul parţial proiectat are suprafaţa construită de 36,75 mp, fiind alcătuit din scară şi sală de mese. Terasa circulabilă va avea o suprafaţă de 59,1 mp. Construcţia se va realiza pe o structură metalică cu fundaţii din beton armat, planşee din beton armat şi acoperiş tip terasă circulabilă şi necirculabilă.
Închiderile se vor realiza din structură metalică, panouri de tablă cutată vopsită, la interior vată minerală bazaltică şi închideri din gips carton. Tâmplăria se va executa din profiluri PVC cu geam termoizolant. Vor fi prevăzute jaluzele din aluminiu tip rulou. Compartimentările interioare vor fi realizate cu pereţi din ghips carton.

Despre Regional Air Services SRL

Firma înfiinţată în anul 1998 are sediul social în comuna Tuzla, Aerodrom Tuzla. Capitalul social subscris, de 130.000 de lei, integral vărsat, este compus din 13.000 de părţi sociale. Asociaţii societăţii sunt SC Regional Air Suport SRL, cu sediul social în Bucureşti, strada Ştirbei Vodă, cu 50% din capitalul social, şi Adrian Ştefan Vasilache, născut pe 19.05.1963, în Bacău, cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de transporturi aeriene de pasageri, este Adrian Ştefan Vasilache.
 
La rândul său, Regional Air Suport SRL a fost înmatriculată în anul 1999 şi are sediul social în Bucureşti, Şoseaua Bucureşti - Ploieşti. Capitalul social subscris, de 2.000 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Asociat unic al societăţii este Dorin Ivaşcu, născut pe 18.07.1954, în Braşov. Tot este şi administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de servicii anexe transporturilor aeriene. În anul 2015, societatea Regional Air Services SRL, cu 114 salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 48.103.879 de lei şi un profit net de 2.046.209 lei.
 
Aşa cum reiese din datele Registrului Comerţului, Adrian Ştefan Vasilache este asociat în: Diamond Star Club SRL, Helijet SRL, Helisuport SRL Tuzla, SC Iacarii Acrobaţi SRL, Sanicall Center SRL, Security Logistic SRL. Numele lui Adrian Ştefan Vasilache apare şi în mai multe societăţi radiate în prezent: Charter Plus SRL, Overseas Distribution SRL, Overseas Trading Company SRL, Petrogama Trade SRL şi SC Serex Ser Trade SRL.
 
Sursa foto: Facebook

Citeşte şi Vasilache de la Regional Air Services SRL investeşte într-un restaurant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii