Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va arăta hotelul cu piscină interioară care se va ridica în zona Taberei de Copii Năvodari

ro

08 Oct, 2016 00:00 3376 Marime text
Doi oameni de afaceri din Năvodari au depus recent la Agenţia pentru Protecţia Mediului din Constanţa un memoriu pentru obţinerea acordului de mediu necesar demarării unui proiect imobiliar pe raza oraşului Năvodari. Astfel, oamenii de afaceri Lixandru Moiseii şi Ionela Moiseii doresc să înceapă lucrările pentru proiectul „Construire hotel P+3E, piscină interioară parter, sală de festivităţi la etajul 1, camere de cazare, etajele 2 şi 3, şi împrejmuire teren”, care ar urma să se dezvolte în zona Beach Land din Năvodari, bulevardul Mamaia Nord, lot 1/65, nr. cadastral CF 108223.
 
Potrivit proiectului, terenul pe care se va amplasa construcţia are o suprafaţă de 500 mp şi se învecinează la nord cu lotul 1/64 – liber de construcţii, la sud cu lotul 1/66 – liber de construcţii, la est cu lotul 1/68 – liber de construcţii şi la vest cu drumul de acces. Construcţia va avea funcţiunea de hotel, cu piscină interioară la parter, sală de festivităţi la etajul 1 şi camere cazare la etajele 2 şi 3, şi este amplasată pe terenul aflat în proprietatea lui Lixandru Moiseii şi a Ionelei Moiseii. Conform memoriului depus, imobilul propus P+3E va avea suprafaţa construită de 171 de mp şi suprafaţa desfăşurată de 684 mp.
 
Fundaţiile vor fi alcătuite dintr-o reţea de grinzi de fundare din beton armat ce se sprijină pe tălpi de fundare din beton armat. Adâncimea fundaţiilor se poate ajusta, dar acestea nu se vor executa la o adâncime mai mică de 80 cm de la CTN, pentru a se depăşi nivelul cotei de îngheţ. În partea superioară a imobilului se va realiza o terasă circulabilă / necirculabilă hidroizolată şi termoizolată corespunzător, pe care se poate amenaja spaţiu verde până la atingerea cotelor minime impuse de lege. Terenul se va împrejmui cu un gard din BCA întărit cu sâmburi şi centuri din beton armat, iar accesul se va face prin intermediul unor porţi metalice. Finisajele interioare sunt alcătuite din zugrăveli lavabile în cameră, faianţă până la înălţimea +2,10 m în băi, pardoseală din gresie în bucătărie, băi, pardoseală din parchet laminat în cameră, tâmplărie interioară din lemn. Finisajele exterioare sunt alcătuite din tencuieli exterioare drişcuite şi zugrăvite cu vopsea lavabilă de calitate superioară, tâmplărie exterioară din PVC, imitaţie mahon cu geam termopan, balustrade metalice la balcoane, profiluri decorative din lemn. Terenul aferent construcţiei se va amenaja cu spaţii verzi în suprafaţă 130,50 mp, iar completarea de 119,50 mp se va realiza la nivelul terasei peste etajul 3. Va rezulta astfel o suprafaţă totală amenajată cu arbuşti, plante şi flori decorative de 250,00 mp. Plantele propuse pentru sădire respectă prevederile HCJC 152/2013, fiind recomandate hortensiile, Myosotis alpestris, petuniile şi Surfinia petunie.
 
Potrivit memoriului depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului, autorizaţia de construire se va obţine de către beneficiar de la Primăria oraşului Năvodari, în baza proiectului şi a avizelor solicitate de către Serviciul de Urbanism al Primăriei prin certificatul de urbanism, obţinerea avizelor revenind beneficiarului. De asemenea, beneficiarul are obligaţia de a face verificarea tehnică de calitate a proiectului la cerinţele minime de performanţă.
 
Potrivit Registrului Comerţului, cei doi investitori sunt implicaţi în mai multe societăţi. Astfel, Lixandru Moiseii este asociat în Euroblasting Ship SRL, societate aflată în funcţiune, Euro Blastink SRL, radiată, Euroblastink Naval SRL, firmă aflată în dizolvare, radiată, întrerupere temporară de activitate şi lichidată, şi Euroblastink Rep SRL, societate activă la acest moment. La rândul său, Ionela Moiseii figurează în datele Registrului Comerţului ca asociat alături de Lixandru Moiseii în societatea Euroblastink Naval SRL, firmă aflată în dizolvare, radiată, întrerupere temporară de activitate şi lichidată.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii