Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu acordul municipalităţii Maria Magdalena Licoi şi Ramisia Lux Invest SRL construiesc un bloc în Tomis Plus

ro

09 Oct, 2015 00:00 3492 Marime text

Cartierul Tomis Plus se extinde de la o zi la alta. Ieri, municipalitatea a emis Autorizaţia de Construire nr. 1732 pentru Maria-Magdalena Licoi şi SC Ramisia Lux Invest SRL. Potrivit actului emis de Primăria Constanţa, pe strada Barcelona nr. 106 va fi construit un imobil S+P+3E+4p - locuinţe colective şi împrejmuire teren.
 
Ramisia Lux Invest SRL a fost înregistrată în anul 2014 şi are sediul în municipiul Constanţa, strada Dacia. Capitalul social al societăţii este de 1.000 de lei, compus din 100 de părţi sociale. Asociaţii societăţii sunt Adriana Mitriş şi Raisa Chersan, fiecare cu câte 50 de părţi sociale (câte 50% din capitalul social). Administratorul societăţii care se ocupă de dezvoltarea (promovarea) imobiliară este Luiza Ţâmpu. Potrivit Registrului Comerţului, Adriana Mitriş mai este asociată şi în SC Dpc Lux Invest SRL şi Unem Solutii SRL.
 
Numele lui Mariei-Magdalena Licoi apare în societăţile Club Alessandra SRL şi Top Fantesi Studio SRL, ambele radiate, potrivit Registrului Comerţului. De asemenea, ea este asociat unic în SC Digital Passion Production SRL. Cu sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia, SC Digital Passion Production SRL a fost înfiinţată în anul 2015. Capitalul social al societăţii este de 500 de lei, compus din 50 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator al societăţii care se ocupă de „activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune“ este Maria-Magdalena Licoi.
 
Acum câteva luni, Maria Magdalena Licoi era asociată cu soţul său, Aurelian Gabriel Licoi, în firma Digital Passion SRL. De câteva luni, conform informaţiilor publicate în Monitorul Oficial, Maria Magdalena Licoi a cesionat trei părţi sociale în valoare de 30 de lei, reprezentând 6% din capitalul social al Digital Passion SRL, către un asociat nou cooptat, Andrei Ionuţ Alexe. Totodată, Maria Magdalena Licoi s-a retras din societate şi a cesionat cele 22 de părţi sociale, în valoare de 220 de lei, către Aurelian Gabriel Licoi. Digital Passion este o firmă cunoscută în Constanţa pentru serviciile de filmare prestate la petreceri private. Mai mult decât atât, firma ar fi asigurat producţia video şi la nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă, dar şi la botezul fetiţei lor, unde naşi au fost Andra şi Cătălin Măruţă.
 
Maria Magdalena Licoi a mai fost asociată şi în Expert Media Consulting SRL, pe care funcţionează Prima Tv Constanţa. Expert Media Consulting SRL urma să se ocupe de producţia şi realizarea unui film de informare pentru Prefectura Constanţa. Contractul în acest sens, în valoare de 50.000 de lei, a fost adjudecat în urma unei proceduri de cumpărare directă. În prezent, asociat unic şi administrator al societăţii este Aurelian Gabriel Licoi.
 
Citeşte şi
 
Plătiţi, că se filmează! Achiziţie directă de 50.000 de lei: Prefectura Constanţa, protagonistă într-un film documentar 

De la filmări la nunţi şi filme documentare pentru Prefectură: Maria Magdalena Licoi vrea să construiască un bloc în cartierul Tomis Plus

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii