Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complexul balnear şi de recuperare „Corpore Sano“ din Techirghiol, modificat. A fost solicitat acord de mediu

ro

03 Nov, 2017 00:00 6947 Marime text
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Extindere imobil existent S+D+5E Complexul balnear şi de recuperare «Corpore Sano» şi organizare de şantier“, depus de Casa de Asigurări a Avocaţilor. Complexul balnear şi de recuperare „Corpore Sano“ este situat în oraşul Techirghiol, strada Dr. Victor Climescu nr. 40A.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, strada Unirii nr. 23, Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00, şi la adresa titularului: Casa de Asigurări a Avocaţilor din România, reprezentată de Florin Norocel Petroşel. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, între orele 9.00 şi 13.00.
 
Casa de Asigurări a Avocaţilor din România a inaugurat, în anul 2012, la Techirghiol, Complexul balnear şi de recuperare „Corpore Sano“. Acesta pine la dispoziţia clienţilor 55 de camere (48 twin şi şapte apartamente); restaurant cu bar (cu o capacitate de 60 de locuri), bar cu terasă cu vedere panoramică, de unde se pot observa staţiunea Techirghiol şi baza de tratament. Aceasta din urmă este dotată cu aparate performante de: hidroterapie, electroterapie, masoterapie, kinetoterapie, termoterapie. La acestea se adaugă căzi pentru băi de nămol şi pentru băi cu apă sărată, alimentate cu apa lacului Techirghiol, căzi pentru hidromasaj combinat cu băi de plante, dar şi bazin terapeutic alimentat cu apă din lacul Techirghiol, cu filtrare mecanică permanentă.

Complex Balnear şi de Recuperare CAA SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2012, firma Complex Balnear şi de Recuperare CAA SRL are sediul social în oraşul Techirghiol. Capitalul social subscris, de 3.290.770 de lei, integral vărsat, este compus din 329.077 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociat unic este Casa de Asigurări a Avocaţilor din România. Persoană împuternicită: Salutem Et De Lege SRL, cu sediul în Constanţa, reprezentată prin Septimiu-Sebastian Bourceanu. Complexul Balnear şi de Recuperare CAA SRL desfăşoară activităţi de asistenţă spitalicească.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii