Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Civica Med vrea să construiască, la Constanţa, o clădire pentru cabinete medicale (document)

ro

04 Apr, 2017 21:12 3149 Marime text
Civica Med SRL obţinuse, anul trecut, Certificatul de urbanism nr. 3345 pentru proiectul „Construire imobil P+3E - Cabinete medicale, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Construcţia se va realiza pe I.C. Brătianu (fost Filimon Sârbu şi şoseaua I.C. Brătianu) nr. 78 din Constanţa.
 
Recent, a fost depus un memoriu de prezentare necesar emiterii acordului de mediu, în care sunt arătate scopul şi importanţa proiectului.

„Dezvoltarea economică a oraşului Constanţa şi creşterea cererii de spaţii locative şi pentru birouri determină în prezent o expansiune continuă a construcţiei de clădiri de apartamente şi birouri, spaţii comerciale pentru servicii sau de recreere. Concomitent cu creşterea numărului de locuitori, devine necesară creşterea ofertei de servicii de sănătate, iar configurarea spaţiilor în care se poate desfăşura actul medical, recuperarea şi tratamentul pacienţilor vizează creşterea standardelor pentru practicile din domeniu”, se arată în memoriu.

 
La rubrica „Detalii de amplasament”, se specifică o suprafaţă totală de 280,00 mp, conform actelor, şi 299,00 mp, potrivit măsurătorilor cadastrale. Imobilul va găzdui cabinete medicale cu diferite profile. De asemenea, în documentul citat se specifică că „accesele pentru pietoni, dar şi pentru autovehicule se realizează prin intermediul unei alei de acces carosabile (alee de deservire situată pe latura de vest a amplasamentului) aflată în legătură directă cu bulevardul I.C. Brătianu”.
 
Mai departe, la rubrica „Amenajarea de spaţii verzi”, se precizează că „spaţiile verzi vor fi compuse din plante decorative şi flori. Se vor prevedea instalaţii automate pentru irigat, atât pentru cele de la nivelul solului, cât şi pentru cele de pe teresa aferentă ultimului nivel”.
 
Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 4 aprilie 2017, Civica Med are sediul social în Constanţa. Capitalul social al firmei este de 300 de lei, integral vărsat, în 30 de părţi sociale şi deţinut de Marcela Antoanela Manţu (cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10% / 10%) şi Nicu Manţu (cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90% / 90%). Nicu Manţu ocupă şi funcţia de administrator al societăţii. Conform codificării CAEN, societatea se ocupă cu „activităţi de asistenţă spitalicească”.
 
 
Am încercat să obţinem un punct de vedere la Civica Med, însă numărul disponibil pe fişa de la Registrul Comerţului nu funcţiona. În cazul în care vom primi un punct de vedere, îl vom publica în cel mai scurt timp posibil.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii