Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine-şi extinde afacerea pe strada Cumpenei din Constanţa

ro

06 Mar, 2017 00:00 2833 Marime text
Un investitor constănţean doreşte să îşi extindă un proiect imobiliar, depunând în acest sens un proiect la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, pentru obţinerea acordului de mediu. Proiectul, intitulat „Extindere şi supraetajare imobil C1 existent, schimbare funcţiune din sediu social în birouri, construire imobil P+1E parţial cu funcţiunea de spălătorie auto, spaţii pentru depozitare şi spaţiu pentru vânzare accesorii auto la parter şi birouri la etaj, amplasare firmă luminoasă“, este iniţiat de Dragoş Filimon.
 
Potrivit proiectului, se propune supraetajarea şi extinderea clădirii existente C1, având suprafaţa construită de 27,14 mp, care va păstra funcţiunea actuală, de birouri. De asemenea, pe latura estică a lotului se propune construirea unui corp în formă de L, conform planului de situaţie, cu regimul de înălţime P+1E parţial, ce va avea funcţiunea de spălătorie auto, spaţii de depozitare şi spaţiu pentru vânzarea de accesorii auto la parter, iar la etaj, birouri. Construcţia propusă va fi retrasă de la limitele de proprietate - minimum 60 cm.
 
Conform Certificatului de urbanism nr. 519/23.01.2016, imobilul va fi construit pe strada Cumpenei nr. 6 din municipiul Constanţa. Accesul în spălătorie se va face din strada Cumpenei. Scara de acces pentru etaj va fi amplasată lângă clădirea existentă. Întreaga clădire va fi racordată la reţelele de apă şi canalizare existente.
 
Utilitatea publică rezidă în extinderea spaţiului existent - spălătorie auto, în vederea dezvoltării activităţii. Conform proiectului, suprafaţa terenului este de 512 mp, conform actelor de proprietate, Procentul de Ocupare a Terenului propus fiind de 43,66%, iar Coeficientul de Utilizare a Terenului, de 0,62. Suprafaţa construită va creşte de la 27,14 mp la 223,55 mp, iar cea desfăşurată va fi de 321,36 mp.
 
Conform Registrului Comerţului, Dragoş Filimon figurează ca asociat în societăţile Auto Protect SRL şi Paulonia 97 SRL, ambele în funcţiune.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii