Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine şi de ce solicită modificarea PUZ-ului dintre străzile Ştefan Mihăileanu, Cuza Vodă şi bulevardul Ferdinand (document)

ro

25 Oct, 2017 00:00 4940 Marime text
SC Consens Company SRL, pentru SC Laser Vision Med SRL, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul proiectului „PUZ în vederea modificărilor reglementărilor urbanistice pentru terenul delimitat de strada George Enescu, bulevardul Ferdinand, strada Ştefan Mihăileanu şi strada Cuza Vodă, conform avizului de iniţiere nr. 30885/29.03.2017“.
 
Suprafaţa terenului studiat este de 6.853 mp, iar a terenului ce a generat PUZ - 400 mp. Prezentul regulament nu are ca scop intrarea în legalitate a unor construcţii edificate fără autorizaţie de construire sau care nu respectă prevederile autorizaţiei de construire.
 
Documentaţia are ca obiect elaborarea Planului Urbanistic Zonal şi a Regulamentului de urbanism pentru schimbarea funcţiunii subzonei ZRCP2. Obiectivul PUZ-ului constă în studierea, reglementarea şi modificarea reglementărilor urbanistice aprobate în limitele zonei studiate, delimitată de străzile: Cuza Vodă (la nord-vest), George Enescu (la nord-est), bulevardul Ferdinand (la sud-est) şi Ştefan Mihăileanu (la nord-vest).
 
Pe amplasamentul care a generat studiul PUZ, situat pe strada George Enescu nr. 1, există un imobil cu regim de înălţime D+P+3E cu funcţiunea de birouri, spaţii comerciale şi locuinţe de serviciu.
Documentaţia prezentă îşi propune diversificarea funcţiunilor admise aprobate în documentaţii de urbanism aprobate anterior, care să permită dezvoltarea uniformă a zonei şi majorarea indicatorilor urbanistici cu 20% faţă de valorile aflate în vigoare, conform prevederilor art. 32, alin. (7) al Legii nr. 350/2001.
 
Documentaţia se elaborează cu respectarea prevederilor Legii 350/2001 a amenajării teritoriului şi urbanismului, cu modificările şi completările ulterioare. Zona studiată în PUZ se află în partea centrală a municipiului Constanţa, între bulevardul Ferdinand, strada George Enescu, strada Cuza Vodă şi strada Ştefan Mihăileanu. Amplasamentul care a generat PUZ-ul are o suprafaţă de 400 mp şi e situat pe strada George Enescu nr. 1, având următorii vecini: la nord - proprietate de stat, la sud - bulevardul Ferdinand, la est - strada George Enescu şi la vest - proprietate de stat.
 
Terenul care a generat PUZ-ul este proprietatea privată a SC Consens Company SRL, Omer Semira şi Ablachim Ghiuzin. Imobilul existent este închiriat către SC Laser Vision Med SRL, prin contractul de închiriere nr. 1/01.07.2015. Terenurile şi imobilele din zona studiată sunt proprietate privată a persoanelor fizice sau juridice. Conform PUG-ului Municipiului Constanţa, aprobat prin HCLM 653/25.11.1999, zona studiată face parte din subzona de reglementare ZRCP 2.

Consens Company SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma a fost înfiinţată în anul 2005 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Consens Company SRL este deţinută de Chespi Tagedin, născut pe
23.04.1963, în comuna Cobadin, şi Omer Semira, născută pe 22.01.1963, în satul Cotu Văii, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Laser Vision MED SRL, în datele Registrului Comerţului 

Cu sediul social în Bucureşti, Laser Vision MED SRL a luat fiinţă în anul 2011. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Laser Vision MED SRL este deţinută de Victoria Cucu, născută pe 16.07.1948, în Târgu Logreşti, Gorj, cu 1% din capitalul social, Bogdan Ion Cucu, născut pe 11.06.1976, în Târgu Cărbuneşti, Gorj, cu 99% din capitalul social. Persoane împuternicite ale firmei, care desfăşoară activităţi de asistenţă medicală specializată, sunt Adriana Mădălina Firescu şi
Bogdan Ion Cucu.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la APM Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii