Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se mai face la fosta bază a RATC Bogaris Residential Rom Cuatro SRL va ridica un imobil de locuințe cu spații comerciale la parter (document)

ro

22 Nov, 2017 00:00 5278 Marime text
Bogaris Residential Rom Cuatro SRL București a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța documentația tehnică pentru proiectul „Accesuri rutiere și pietonale pentru investiția «Imobil locuințe colective cu spații comerciale la parter»“, propus a fi realizat în zona fostei baze RATC de pe strada Chiliei, lot 1/4/1/1 și lot 1/1/2, nr. 246500.
 
Proiectul se referă la asigurarea accesurilor rutiere și pietonale la strada Chiliei pentru realizarea și exploatare viitoarei investiții „Imobil pentru colective cu spații comerciale la parter“, pe traseele și amplasamentele prevăzute în PUZ (străzile B, C și D), aprobat prin HCL nr. 116/25.02.2009, străzile ce vor fi dezvoltate ulterior pentru asigurarea accesurilor la investițiile ulterioare adiacente și a volumului de trafic necesar. Accesurile rutiere la strada Chiliei se realizează pentru strada C, în dreptul intersecției cu strada Dragoslavele, iar pentru strada D, în dreptul intersecției cu strada Viceamiral Murgescu, ceea ce corespunde cu un fost acces existent la baza RATC.
 
Accesurile proiectului propus se prezintă în formă de „U“, cu următoarele ramuri și caracteristici:
- ramura de vest de pe amplasamentul viitoarei străzi B, pe o lungime de 138,4 metri, cu lățimea totală de 15 metri, din care carosabil curent de 10,5 metri, cu trei benzi de circulație și 4,5 metri pentru trotuar lateral (2- 4,5 m lățime) cu sectoare de staționari longitudinale (2,5 metri lățime);
- ramura de nord de pe amplasamentul viitoarei străzi C, pe o lungime de 167,40 de metri (între viitoarea strada B și strada Chiliei, în dreptul intersecției cu strada Dragoslavele), cu lățimea totală de 11,5 metri, din care carosabil curent de 7 metri, cu 2 benzi de circulație și 4,5 metri pentru trotuar lateral (2 - 4,5 metri lățime) cu sectoare de staționări longitudinale (2,5 metri lățime);
- ramura de sud de pe amplasamentul viitoarei străzi D, pe o lungime de 195,30 de metri (între strada B și strada Chiliei, în dreptul intersecției cu strada Viceamiral Murgescu), cu lățimea totală de 8 metri, din care carosabil curent de 6 metri, cu 2 benzi de circulație și 2 metri pentru trotuar lateral.
 
Într-o etapă viitoare, în corelație cu dezvoltările investițiilor din zonele adiacente, străzile C și D își vor mări capacitățile de circulație prin supralărgirea părții carosabile conform PUZ aprobat prin HCL nr. 116/25.02.2009.
 
„Prezentul proiect va asigura accesurile rutiere și pietonale la strada Chiliei a viitoarei investiții «Imobil locuințe colective cu spații comerciale la parter», urmărind traseele și amplasamentele prevăzute în PUZ (străzile B, C și D), aprobat prin HCL nr. 116/25.02.2009, străzi ce vor fi dezvoltate ulterior pentru asigurarea accesurilor la investițiile ulterioare adiacente și a volumului de trafic necesar“, se arată în justificarea necesității proiectului.
 
Amplasamentul proiectului propus este situat în municipiul Constanța, pe locul fostei baze RATC de pe strada Chiliei, URT 8, și în cadrul PUZ-ului aprobat prin HCL nr. 116/25.02.2009, lot 1/4/1/1/, lot 1/1/2, nr. cadastral 246500, între intersecțiile cu strada Dragoslavele și strada Viceamiral Murgescu. Suprafața totală a amplasamentului studiat este de 5.602 mp, din care 5.595 mp sunt în proprietatea privată a investitorului, iar 97 mp aparțin domeniului public al municipiului Constanța.
 
Suprafața de teren a proiectului propus se prezintă sub formă de U și are următoarele vecinătăți:
- ramura de pe amplasamentul viitoarei străzi B, pe o lungime de 138,4 metri: la vest - teren Ministerul Educației Naționale, la est - investiția propusă pe sectorul UTR 8 (IE 246222, lot 1/4/1/1/1, lot 1/1/1/,), proprietate privată Bogaris Residential Rom Cuatro SRL.
- ramura de pe amplasamentul viitoarei străzi C, pe o lungime de 167,4 metri: la sud - investiția propusă pe sectorul UTR 8 și UTR 6, proprietate privată a Bogaris Residential Rom Cuatro SRL, la nord - semicalea viitoarei străzi C și URT 10, proprietate a Bogaris Residential Rom Cuatro SRL;
- ramura de pe amplasamentul viitoarei străzi D, pe o lungime de 195,3 metri (între strada B și strada Chiliei, în dreptul intersecției cu strada Viceamiral Murgescu): la sud - semicalea viitoarei străzi D și UTR 5, UTR 6 și UTR 7, proprietate privată, la nord - investiția propusă pe sectorul UTR 8 și UTR 9, proprietate a Bogaris Residential Rom Cuatro SRL.

Bogaris Residential Rom Cuatro SRL, în datele Registrului Comerțului

Înființată în anul 2006, Bogaris Residential Rom Cuatro SRL are sediul social în București. Capitalul social subscris, de 116.953.185 de lei, integral vărsat, este compus din 1.072.965 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 109 lei. Asociați sunt Bogaris Residential 4 SL, cu sediul în Spania, Pabellon Monorrail, cu 99,999% din capitalul social, Alfonso de Los Santos Otero Zapata, născut pe 15.02.1969, în Sevilla, Spania, cu 0,001% din capitalul social. Administratorii societății sunt EL Burgo De Pudio S.L.U., cu sediul în Spania, Sevilla, reprezentat prin Rodrigo Charlo Molina, Melibera S.L.U., cu sediul în Spania, Sevilla, reprezentat prin Gonzalo Maria Melgarejo Martinez de Avellanosa, Ibertas Proyectos 1 S.L.U., cu sediul în Spania, în Sevilla, reprezentat prin Francisco Javier Charlo Molina, Gongaltres S.L., cu sediul în Spania, Sevilla, reprezentat prin Francisco Javier Gonzalo Ibarra, Manyara S.L.U., cu sediul în Spania, Sevilla, reprezentat prin Manuel Alfonso Moyano Reyes.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta documentația depusă de Imobil Bogaris Residential Rom Cuatro SRL la APM Constanța.

Citește și: 

Municipalitatea și Bogaris Residential Rom Cuatro SRL, chemate în judecată de Prefectura Constanța. Mărul discordiei - un supermarket de pe strada Soveja

Hipermarket pe terenul fostei baze RATC Primăria Constanța a aprobat documentația pentru Bogaris Residential Rom Cuatro SRL

Un nou sens giratoriu pe strada Soveja Bogaris Residential Rom Cuatro SRL, demersuri pentru noul magazin, ridicat pe fosta baza a RATC (galerie foto)

Un pas mai aproape Spaniolii de la Bogaris Residential Rom Cuatro SRL continuă investițiile pentru hipermarketul din strada Soveja 

Investițiile spaniolilor pentru viitorul hipermarket Bogaris Residential Rom Cuatro SRL vrea să amenajeze spații verzi

Este vizată fosta bază a RATC Primăria Constanța a dat curs unei solicitări a spaniolilor de la Bogaris Residential Rom Cuatro SRL

Este vizată circulația rutieră Ce au depus spaniolii de la Bogaris la APM Constanța

Vă mai amintiți de fosta bază a RATC Constanța de la Delfinariu? Uitați ce hipermarket se face acolo (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii