Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a obţinut Niculae Nejloveanu de la Primăria Constanţa. Este vizat imobilul de pe bulevardul 1 Decembrie (galerie foto)

ro

18 Nov, 2017 00:00 3965 Marime text

SC Axa Performance SRL a obţinut, pe data de 17 noiembrie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 538. Actul constă în „Placare faţadă cu condiţia încadrării în reglementările urbanistice aprobate privind aspectul exterior, recompartimentare interioară pentru amenajare sală de joc şi bar, amplasare mesh şi firmă luminoasă“, pe imobilul situat în bulevardul 1 Decembrie nr. 12 (bl. L53A, parter). Investiţia este realizată de SC Intergame SRL.

Axa Performance SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma înfiinţată în anul 2007 are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 3.417.400 de lei, integral vărsat, este compus din 341.740 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Nedora SRL este asociat unic. Axa Performance SRL este administrată de
Raluca-Mariana Andrenacci şi Niculae Nejloveanu. Firma se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Nedora SRL, în datele Registrului Comerţului 

Cu sediul în municipiul Constanţa, firma a fost înfiinţată în anul 1991. Capitalul social subscris, de 773.130 de lei, integral vărsat, este compus din 77.313 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Nedora SRL este controlată de Digrup ANR SRL Semplificata, cu sediul în Italia, cu 0,6509% din capitalul social, şi Raluca-Mariana Andrenacci, născută pe 20.06.1974, în
Constanţa, cu 99,3491% din capitalul social. Administratorul firmei este Elena Bokamba, născută pe 21.05.1980, în Medgidia.
Nedora SRL se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Povestea societăţii Axa Performance SRL 

În anul 2007 a fost înfiinţată societatea Pensiunea Cosmin SRL de către Ecaterina Manuela Frăţilă şi Vasile Frăţilă. Firma, cu sediul în Năvodari, avea ca obiect de activitate campinguri şi alte facilităţi pentru cazare de scurtă durată. Ulterior, în anul 2008, în firma Pensiunea Cosmin SRL a fost cooptat Niculae Nejloveanu, iar Ecaterina-Manuela Frăţilă şi Vasile Frăţilă s-au retras. În acelaşi an, Niculae Nejloveanu a schimbat sediul societăţii în
Constanţa.
 
În anul 2010, asociatul unic, Niculae Nejloveanu, a decis modificarea obiectului principal de activitate din „alte servicii de cazare - pensiune turistică“ în „activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă“. O altă decizie se referea la modificarea numelui societăţii din Pensiunea Cosmin SRL în Axa Performance SRL. Tot în anul 2010, în Axa Performance SRL a fost cooptată, în calitate de asociat, SC Axa Center Holding SRL. În anul 2012, Niculae Nejloveanu şi Axa Center Holding SRL, în calitate de asociaţi în Axa Performance SRL, au decis retragerea din firmă a SC Axa Center Holding SRL, care a cesionat aportul la capitalul social de 341.600 de părţi sociale către Niculae Nejloveanu. După cesiune, Niculae Nejloveanu a devenit asociat unic şi administrator.
 
Ulterior, în anul 2013, Nejloveanu Niculae, în calitate de asociat unic al Axa Performance SRL, a majorat capitalul social cu suma de 200 de lei prin emiterea a 20 de părţi sociale în valoare de 200 de lei, cu consecinţa cooptării, în calitate de asociat, a Laviniei Maria Zinca. Totodată, s-a decis încetarea calităţii de administrator a lui Niculae Nejloveanu şi numirea în calitatea de administrator a Laviniei Maria Zinca.
 
Urmare ca cooptării în calitate de asociat a acesteia, capitalul social al Axa Performance SRL este structurat astfel: Niculae Nejloveanu deţine 99% din capitalul social, iar Lavinia Maria Zinca - 1% din capitalul social. În acelaşi an, 2013, Niculae Nejloveanu şi Lavinia Maria Zinca, în calitate de asociaţi ai Axa Performance SRL, au decis retragerea lui Niculae Nejloveanu din Axa Performance SRL, prin cesionarea celor 341.620 de părţi sociale, reprezentând 91% din capitalul social, către Lavinia Zinca Maria.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii