Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blocuri noi în zona Veterani - Energia din Constanţa. Cine sunt investitorii (document)

ro

12 Oct, 2017 00:00 4161 Marime text
Emilian şi Stana Neculai şi-au anunţat intenţia de a ridica patru imobile în municipiul Constanţa. În acest sens, investitorii au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire patru imobile S+P+2e+M locuinţe colective“. Locul de amenajare propus este situat în zona Veterani - Energia.
 
Terenul ce face obiectul acestei documentaţii este liber de construcţii şi se află în zona Veterani - Energia, lot 89, lot 90, lot 91, lot 92, într-o zonă în curs de dezvoltare în care predomină locuinţe individuale şi colective. Terenul studiat este compus din patru loturi în suprafaţă de 1.200 mp. Imobilele propuse pentru construire vor avea regimul de înălţime S+P+2E+M, iar funcţiunea este de locuinţe colective.
 
Vecinătăţile terenului sunt următoarele: la nord - proprietate privată, la est - strada Edmond Deda, la sud - teren liber, iar la vest - strada Perlea. Investitorul propune amenajarea unui spaţiu verde pe o suprafaţă de 463 mp. S-au prevăzut plantaţii în incintă, care vor consta în copaci decorativi, arbuşti, flori şi gazon, zona alocată investiţiei reprezentând 38,58% din suprafaţa totală a parcelei. Construcţia S+P+2E+M se încadrează în clasa de importanţă III, categoria de importanţă C.
 
Fundaţiile vor fi continui, din grinzi de fundare, dispuse sub stâlpii din beton armat. Pozarea fundaţiilor se va face direct pe stratul de fundare. Izolaţia fundaţiilor şi a pardoselii de la cota 0 se va realiza cu polistiren extrudat cu o grosime de 10 cm. Toată suprafaţa de contact cu solul a fundaţiei va fi izolată cu polistiren extrudat şi bandă de tefond, pentru evitarea poluării solului cu ciment. Clădirea propusă va avea o structură independentă, mixtă, din cadre din beton armat şi zidărie portantă din BCA, cu planşee şi grinzi din beton armat. Accesul pe verticală se va realiza cu ajutorul unor scări din beton armat. Acoperişul va fi de tip şarpantă, toate elementele ce alcătuiesc şarpanta fiind ignifugate.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online puteţi consulta documentaţia depusă de cei doi investitori la APM Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii