Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanţa, anunţată de Activ LCS Development SRL-D că va supraetaja blocul pe care îl construieşte

ro

30 Oct, 2017 00:00 2192 Marime text
Societatea Activ LCS Development SRL-D va modifica imobilul de patru etaje pe care îl ridică în Năvodari. Investitorul a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Modificare proiect autorizat cu AC 460/26.07.2017 «Construire imobil p+4e-locuinţe colective şi împrejmuire teren» prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată“.
 
Imobilul este realizat în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada M12, lot S, suprafaţa terenului fiind de 564 mp. Construcţia propusă va respecta toate condiţionările de ordin urbanistic stabilite de regulamentele şi legile în vigoare pentru zona respectivă, aşa cum se precizează în memoriul prezentat la APM Constanţa. Accesul se va face din strada M12. În interiorul proprietăţii se vor realiza 14 locuri de parcare la nivelul terenului. 

Despre Activ LCS Development SRL-D 

Societatea Activ LCS Development SRL-D a fost înmatriculată în anul 2017 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Domeniul principal de activitate al societăţii constă în lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, iar activitatea principală - lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Activ LCS Development SRL-D are un capital social integral vărsat de 200 de lei, compus din 20 de păţi sociale, a câte 10 lei fiecare. Fondatorul firmei este Andrei Lăcuşteanu. Tot el este şi administratorul societăţii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii