Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul Gabriel Ciocan se concentrează pe imobiliare. Încă un bloc de opt etaje în Tomis Plus, lângă cel „vechi“

ro

02 Mar, 2016 00:00 3649 Marime text


Gabriel Ciocan, unul dintre asociaţii societăţii Black Sea Services SRL, s-a apucat de investiţii imobiliare. Vorbim despre un bloc de opt etaje, care ar urma să fie construit în cartierul Tomis Plus.
 
După ce, în luna noiembrie, Gabriel Ciocan depunea la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Construire imobil D+P+7 Etaje - locuinţe colective cu garaj la demisol“, în vederea obţinerii acordului de mediu, investitorul vrea să ridice acum un alt bloc în această zonă.
 
Ieri, Primăria Constanţa i-a eliberat Certificatul de urbanism nr. 756, valabil 24 de luni, pentru construirea unui imobil de locuinţe colective, cu parter şi opt etaje, pentru o adresă din zona Tomis Plus: bulevardul Tomis nr. 425, parcela 289, lot 21/2. Adică lângă lotul 21/1/1, unde acesta mai construieşte un bloc de şapte nivele.
 
Pentru prima sa investiţie, pentru care formalităţile sunt deja avansate, Ciocan vrea ca, pe un teren de 1.000 mp, să ridice un bloc de şapte etaje, cu 40 de apartamente, amplasate câte cinci pe fiecare etaj. De asemenea, vor fi amenajate 40 de locuri de parcare: 23 la nivelul solului şi 17 la demisol. Spaţiul verde va ocupa o suprafaţă de 400 de mp. Pentru acest prim proiect, Primăria Constanţa a eliberat, pe data de 28 iulie 2015, Certificatul de urbanism nr. 2409.
 
De-a lungul timpului, numele lui Gabriel Ciocan a fost legat de cel al afacerilor A & G Maritim SRL, Ana Modern Club SRL, Black Sea Services SRL, Black Sea Transport SRL, Elconip Prod SRL, International Agricultural Company Holding (IAC Holding) SRL, Amenajări Piscicole SRL (radiată), Club Sunquest SRL (radiată) şi Green Sea Maritime SRL (radiată).

Citeşte şi De la afaceri în Port, la imobiliare: Gabriel Ciocan ridică un bloc de şapte etaje în Tomis Plus

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii