Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adria Rox Imobiliare SRL, controlată de Anişoara Mihaela Caraghete, iniţiatoarea unui PUZ

ro

26 Apr, 2016 00:00 2926 Marime text

 
SC Adria Rox Imobiliare SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Plan Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Dimitrie Bolintineanu, bulevardul I.G. Duca, strada Dacia şi bulevardul Mamaia“, conform Avizului de oportunitate nr. 166806/24.11.2015.
 
Planul Urbanistic Zonal a fost generat de un teren cu suprafaţa de 255 mp situat pe strada Dimitrie Bolintineanu nr. 41C şi 41, lot B, Constanţa, pe care se doreşte construirea unui imobil P+2E-3R cu funcţiunea de spaţiu comercial la parter şi apartamente la etajele superioare. Terenul se află în intravilanul municipiului Constanţa, fiind în proprietatea SC Adria Rox Imobiliare SRL, şi are o suprafaţă de 255 mp, rezultată prin alipirea a două loturi: teren nr. 41C - 128 mp şi teren nr. 41, lot B - 127 mp. Conform prevederilor PUG Constanţa, zona studiată se situează în ZRL2b - subzona locuinţe individuale şi colective mici cu maximum P+2 niveluri situate în interiorul perimetrelor de protecţie.
 
„Zona alocată studiului este situată în zona centrală, zonă preponderent rezidenţială, cu locuinţe individuale. Terenul care a generat Planul Urbanistic Zonal este delimitat de strada D. Bolintineanu în nord-vest, teren proprietate privată - strada D. Bolintineanu nr. 41B în nord-est, teren proprietate privată - bulevardul I. Gh. Duca nr. 30 în sud-est şi bulevardul I. Gh. Duca în sud-vest. Funcţiunea preponderentă în zona de studiu PUZ este cea de locuire, însă în special la bulevardul Mamaia şi bulevardul I. Gh. Duca sunt câteva clădiri cu servicii de interes general şi tot mai multe partere cu funcţiuni comerciale sau de servicii, zona tinzând spre un caracter funcţional mixt - locuire şi comerţ -servicii“, se arată în memoriul de prezentare a proiectului.

Despre Adria Rox Imobiliare SRL

Potrivit Registrului Comerţului, societatea Adria Rox Imobiliare SRL a fost înmatriculată în anul 2013 şi are sediul social în municipiul Constanţa, aleea Pelicanului. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Societatea este controlată de Anişoara Mihaela Caraghete, născută la 17.06.1969, în Constanţa. Tot ea este şi administratorul firmei, care se ocupă cu „dezvoltarea (promovarea) imobiliară”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii