Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Act important obţinut de Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ de la Primăria Constanţa

ro

07 Jun, 2016 00:00 4406 Marime text


Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ a mai obţinut un document important de la Primăria municipiului Constanţa, necesar reabilitării sălii de tenis de masă. Precizăm că urmează să fie executate lucrări care constau în consolidarea structurii de rezistenţă, supraînălţarea şi modernizarea clădirii în care funcţionează sala de tenis de masă.
 
Pe data de 6 iunie, Primăria Constanţa a emis Certificatul de Urbanism nr. 1955 pentru „Elaborare documentaţie tehnică - DALI, PT, DTAC, pentru obiectivul «Consolidare structură de rezistenţă, supraînălţare şi modernizare clădire sală de tenis de masă în cadrul Liceului „Nicolae Rotaru“», inclusiv organizare de şantier“. De asemenea, pe data de 19 mai, municipalitatea a emis Certificatul de Urbanism nr. 1755 pentru „Consolidare structură de rezistenţă, supraînălţare şi modernizare clădire sală de tenis de masă în cadrul Liceului cu Program Sportiv «Nicolae Rotaru» din Constanţa“.
 
Mai mult, la 30 mai, Primăria municipiului Constanţa anunţa că a organizat licitaţie pentru atribuirea contractului „Serviciu de expertiză tehnică pentru obiectivul «Consolidare structură de rezistenţă, supraînălţare şi modernizare clădire sală de tenis de masă în cadrul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“» din Constanţa“, în valoare estimată de 4.849,34 de lei. Obiectul contractului îl constituie achiziţionarea de către Primăria Constanţa a serviciului de întocmire a expertizei tehnice pentru obiectivul „Consolidare structură de rezistenţă, supraînălţare şi modernizare clădire sală de tenis de masă în cadrul Liceului cu program sportiv «Nicolae Rotaru» din Constanţa“, în scopul stabilirii de soluţii şi măsuri care se impun pentru realizarea investiţiei. Aceasta constă în realizarea unui nou spaţiu pentru sala de tenis de masă în locul podului existent, recompartimentarea spaţiilor existente la subsol şi parter, astfel încât să se asigure amenajarea unor spaţii pentru recepţie, bucătărie, sală de mese şi săli de pregătire fizică şi recuperare la subsol, precum şi a unor spaţii de cazare a sportivilor la parter. Precizăm că pe SEAP încă nu a fost publicat anunţul de atribuire a contractului de achiziţie.

Citeşte şi Clădirea în care funcţionează sala de tenis de masă a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, modernizată

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii