Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua consultare publică asupra blocului de şase etaje pe care vrea să-l ridice D&D Imobil Construct pe bulevardul Mamaia

ro

11 Aug, 2016 00:00 3475 Marime text
Consultarea publică din perioada 8 - 23 iunie privind intenţia lui Constantin Nicioală de a construi unui bloc de şase etaje pe bulevardul Mamaia se pare că nu a decis nimic. De aceea, municipalitatea constănţeană anunţă organizarea celei de-a doua consultări publice asupra propunerilor preliminare privind Planul Urbanistic de Detaliu pentru „Imobil 3S+P+6E - spaţiu comercial la parter şi apartamente de locuit la etaje“ pe bulevardul Mamaia nr. 151.
 
În perioada 5-19 august, între orele 8.00 şi 16.00, publicul este invitat să transmită observaţii şi propuneri asupra documentelor disponibile la sediul Primăriei municipiului Constanţa, bulevardul Tomis nr. 51, etajul 1.
Iniţiatorul proiectului este societatea SC D&D Imobil Construct SRL, iar proiectantul lucrării este firma constănţeană Usonia SRL.

Despre SC D&D Imobil Construct SRL, din fişa Registrului Comerţului 

Firma a fost înfiinţată în anul 2008 şi are sediul social în comuna Baia, strada Republicii. Capitalul social subscris, de 600 de lei, integral vărsat, este compus din 60 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator al firmei este Constantin Nicioală, născut pe 18.04.1980, în Baia, Tulcea. D&D Imobil Construct SRL se ocupă cu „dezvoltare (promovare) imobiliară“.
 
Potrivit date-financiare.ro, în anul 2014, D&D Imobil Construct SRL, cu trei salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 13.406.301 lei şi un profit net de 150.229 de lei.
 
Intenţia lui Constantin Nicioală, asociat unic în societatea D&D Imobil Construct SRL, de a ridica un bloc de şase etaje pe bulevardul Mamaia este cunoscută din primăvara acestui an. Atunci când Primăria municipiului Constanţa a emis, pe data de 20 aprilie, Certificatul de Urbanism nr. 1435 pentru SC D&D Imobil Construct SRL, constând în „Elaborare plan urbanistic de detaliu pentru construire imobil 3 S+P+6E, spaţiu comercial la parter şi apartamente la etajele superioare“, pe bulevardul Mamaia nr. 151.

Registrul Comerţului, despre Usonia SRL 

SC Usonia SRL a fost înfiinţată în anul 2008, are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia numărul 79, şi are un capital social, integral vărsat, în valoare de 200 de lei. În calitate de asociaţi ai firmei sunt: Simona Florina Şocarici, născută la data de 22 februarie 1980, în municipiul Constanţa, cu un aport la capital de 100 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%/50%, şi Marius Claudiu Şocarici, născut la data de 26 noiembrie 1960, în Casimcea, Tulcea, cu acelaşi aport la capital ca partenera sa de afaceri. Conform codificării CAEN, principalul obiect de activitate al societăţii Usonia SRL vizează „activităţi de arhitectură“.

Citeşte şi

Bloc de şase etaje pe bulevardul Mamaia, realizat de D&D Imobil Construct SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii