Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie, Capricorni! Astăzi aţi putea avea parte de nişte negocieri dificile la serviciu!

ro

29 Aug, 2011 00:15 2334 Marime text
5.jpgBERBEC

Punct şi de la capăt - acesta este mesajul zilei pentru Berbeci. Combinaţia Lună Nouă şi Mercur care a intrat, din nou, în mişcare directă, îi însufleţeşte pe nativi, le dă claritate în gândire şi un ţel precis. Spun lucrurilor pe nume, fără teamă şi, mai mult, reuşesc să transmită interlocutorului mesajul în forma dorită. Deci, toate pânzele sus!

TAUR

Taurii, mai ales femeile născute în această zodie ar putea avea şansa unui nou început pe plan sentimental astăzi. Dacă sunt singure, întâlnesc pe cineva care le face inima să bată mai tare, şi, cel mai important, pare de încredere. În schimb, cei care sunt deja într-un cuplu, reuşesc să treacă peste nişte neînţelegeri şi vor revigora relaţia într-un mod foarte fericit!

GEMENI

Ar fi bine pentru Gemeni să încerce să schimbe abordarea într-o problemă destul de complicată, care le-a tot dat bătăi de cap. Nu este momentul să abandoneze! Pur şi simplu, au nevoie să se detaşeze puţin, să reanalizeze faptele la rece, lăsând deoparte toate scenariile subiective. Le va fi mult mai uşor să găsească o soluţie în felul acesta.

RAC

Racii ar trebui să se pregătească sufleteşte pentru o nouă săptămână plină de provocări. Poate că nu sună foarte încurajator, dar ar trebui să se obişnuiască cu ideea şi să acţioneze în consecinţă. Asta înseamnă să dea dovadă de răbdare, logică dar şi înţelegere pentru nevoile celorlalţi. Reacţiile foarte emoţionale chiar ar trebui să fie şterse de pe listă.

LEU

Din nou, Leii sunt pe val! Au parte astăzi de o reuşită, poate nu foarte mare, dar care le satisface orgoliul. E foarte posibil să fie vorba despre un succes pe plan material, financiar, le vin nişte bani chiar la momentul potrivit sau semnează un contract care le deschide nişte perspective foarte bune. Ideea ar fi totuşi, din nou, să nu se culce pe o ureche şi să-şi închipuie că pot să o lase mai moale!

FECIOARĂ

Un drum neted se aşterne în faţa Fecioarelor astăzi. Scapă de stresul lui Mercur retrograd şi pot să poarte discuţii constructive, civilizate, cam pe orice temă. Atenţie însă! „Civilizate" - este cuvântul cheie în ceea ce priveşte discuţiile. Fără critici, fără cicăleală, fără reproşuri, fără îngrijorări inutile şi lucrurile vor arăta excelent!

BALANŢĂ

Spre deosebire de celelalte semne cardinale - Berbecul, Racul şi Capricornul - Balanţele par a fi mai capabile să gestioneze următoarea perioadă care se arată şi pentru ele ceva mai tensionată. Au răbdare, perseverenţă şi pur şi simplu un optimism de nezdruncinat. „Chiar dacă acum este ceva mai greu, o s-o scoatem, cumva, la capăt", îşi spun nativii. Aceasta este şi cea mai bună atitudine, de altfel!

SCORPION

Scorpionii îşi suflecă mânecile şi se apucă de treabă astăzi. Probabil că s-au relaxat suficient în week-end, aşa că au suficientă energie şi voinţă pentru a îndeplini în timp record toate sarcinile de pe agenda zilei. În plus, sunt mult mai binevoitori şi mai atenţi la nevoile celor din jur. Deschiderea de care dau dovadă acum le va fi de ajutor pe termen lung.

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, este un moment excelent pentru un nou început pe plan profesional. Dacă este prima lor zi de muncă într-un loc nou sau pe un post nou, cu responsabilităţi crescute, cert este că vor porni cu dreptul şi îi vor impresiona pe şefi şi pe colegi. Ies în evidenţă în primul rând datorită ideilor lor strălucite - chiar este cazul să le pună în valoare!

CAPRICORN

Negocieri tensionate - cam aşa arată ziua Capricornilor. Răbdarea şi diplomaţia lor ar putea fi testată, însă nu e cazul să se piardă cu firea. Au ajuns prea departe ca să dea cu piciorul tuturor realizărilor printr-un gest impulsiv. Cu acest lucru în minte, este cazul să apeleze la resursele lor interioare de putere. Da, vor trece cu bine peste ziua de azi, dacă au suficientă încredere în ei înşişi!

VĂRSĂTOR

Echilibru - iată cuvântul cheie al zilei pentru Vărsători. Îşi ţin mai bine latura rebelă în frâu, sunt mai deschişi la compromisuri, vor să ajungă la o înţelegere. Cu această ocazie, pot să facă nişte progrese remarcabile în orice relaţie de parteneriat - fie că este vorba despre afaceri sau de un parteneriat de natură personală.

PEŞTI

Pentru Peşti, şi ziua de astăzi este una calmă şi frumoasă. Cei care sunt în vacanţă, au parte de relaxare, poate pe plajă sau la munte. Nici nativii care trebuie să meargă la serviciu nu o duc prea rău. Lucrurile se desfăşoară fără nici un obstacol, ba, mai mult, ar putea primi nişte telefoane care să le anunţe o veste bună.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii