Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevaratul musulman

ro

14 Jun, 2010 21:32 3632 Marime text

Cotidianul Leggo relateaza o intamplare neobisnuita. Dann este senegalez. Este casatorit si locuieste in unul din cartierele sarace din Roma. O data pe saptamana merge la macelarul din via Cassia, sa  cumpere o bucata de carne de vita pentru familia lui.  Intr-o zi  a intrat in magazin, a scos o baconta de 5 euro si a rugat proprietarul sa-i fac reducere findca nu are alti bani. Proprietarul a raspuns urat: "Eu nu fac reduceri".  Dann a pus capul in pamant. Macelarul i-a pus sacosa in fata. El a paltit si a plecat. In aceeasi dimineata macelarul a pus in plasa suma de 25 000 de euro. Fiind suparat si neatent a pus bucata de carne intr-o plasa identica  si  i-a dat banii in loc de carne. Cand si-a dat seama era prea tarziu. Tanarul senegalez disparuse. Nu la gasit nici politia. Omul era disperat. Intre timp a intrat in magazin un tanar african numit Albert. Dupa ce i-a povestit ce-a patit , Albert a raspuns: "Un adevarat musulman va aduce toti banii". Cateva ore mai tarziu Dann a intrat in magazin cu plasa plina de bani.  Macelarul a ramas fara glas. Nu-i venea sa creada. Era real,  "un adevarat musulman va aduce inapoi toti banii..."  Drept recompensa i-a dat o suta de euro.

Mi-ar fi placut ca musulmanul sa fi fost crestin... Din fericire exista inca adevarati musulmani si adevarati crestini. Imi doresc sa fiu unul dintre ei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ALUIOAN 28 Jun, 2010 00:10 Adevarat musulman este si yusuf Muurat., IA sa-i puneti si lui insacosa vreo 5o de mii de euroi ,ca de atata are nevoie sa plateasca datoriile la camatari pt mita data la ""realegerea sa "" in functie . Faceti calculul dvs CASTIGa in unanimitate cu 25 de voturi x 1500 de euro votul cat face ??ALEDI FEDBI stiti sa faceti socoteala??