Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vulturii luptători-Fighting Eagles la Mihail Kogălniceanu. În ce par să tragă temutele tancuri Abrams? Este iluzie optică? (fotoreportaj)

ro

15 Feb, 2017 04:23 4671 Marime text
Măiestria fotoreporterului face adesea știrea reporterului. Și asta nu de puține ori.

Așa s-a întâmplat și ieri, la Baza Aeriană “Mihail Kogălniceanu”, în timpul activităților de descărcare a echipamentului militarilor americani sosiţi în România pentri asigurarea securității flancului estic al NATO, din cadrul Operaţiunii Atlantic Resolve.

Fotreporterul nostru Gelu Strâmboaia a suprins, ca de multe ori, de altfel niște imagini, unele dintre ele care îți dau fiori și care te pun pe gânduri și te fac să tresari luând în calcul o eventuală agresiune armată.

Printre sutele de imagini pe care ni le-a trimis de la eveniment am ales trei cu temutele tancuri Abrams care parcă țintesc soarele Dobrogei abia răsărit.

Și care te fac să te întrebi: Poate fi real așa ceva? Este iluzie oprică? Este măiestria fotografului? Sau pură întâmplare.

Reamintim că aproximativ cinci sute de militari americani din Batalionul 1 „Vulturii luptători” au venit la Mihail Kogălniceanu, ieri, cu tancuri M1 Abrams, mașini de luptă a infanteriei M2 Bradley şi obuziere autopropulsate calibrul 155 mm M109A6 Paladin.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii