Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O lună de la teribila tragedie care a îndoliat Lumina. Prietenii și rudele vor ca după Paște să se facă lumină. Ei nu cred în varianta cu accidentul (fotoreportaj)

ro

17 Apr, 2017 07:47 8864 Marime text
Astăzi se împlinește o lună de când Silviu, a fost găsit mort, pe stradă, în comuna Lumina.
Gravul eveniment a cutremurat întreaga comunitate, iar varianta oficială prezentată de autorități nu este crezută de rude și prieteni.

Ce știm noi acum

În noaptea de 17 martie, în jurul orei 01.00, a fost găsit pe stradă, trupul unui tânăr, iar cei care au anunțat la telefonul de urgență 112, au spus că este posibil o victimă a unui accident rutier, fără alte precizări, la acea ora.

La locul evenimentului a fost solicitată o ambulanță echipajul nemaiputând face nimic în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici.
Medicul Claudia Diana Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța, declara atunci că pacientul a fost găsit în stradă în stop cardiac, cu mai multe traumatisme.

Chiar și varianta Poliției rutiere duce către aceeași idee:

 „La data de 17.03.2017, ora 00.21, numitul M.D.-A., în vârstă de 22 de ani, din localitatea Lumina a condus un autoturism, pe strada Mare din localitate, unde a surprins si accidentat un tânăr, în vîrstă de 18 ani, din Lumina, care se deplasa pe carosabil. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului. În cauza a fost întocmit dosar penal”.
 
Asta nu i-a făcut pe cei care îl cunoșteau să se consoleze cu gândul că Silviu nu a fost ucis de cineva care cine știe ce motive avusese.

Prietenii și rudele apropiate spuneau că tânărul Silviu Tudor a fost ucis cu lovituri de bâtă, sau mai bine zis ar fi primit câteva lovituri puternice în cap și s-ar fi prăbușit pe stradă unde ar fi fost călcat de o mașină.

Chiar și acum câteva zile când Silviu ar fi trebuit să împlinească 19 ani de ar fi trăit ei tot la asta s-au gândit: a fost omorât și tot speră, ca măcar după Paște, să se facă lumină în acest caz.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii