Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii de la „ISU „Dobrogea“ în alertă maximă! Operațiuni de salvare contratimp! (fotoreportaj)

ro

12 Sep, 2016 18:38 2413 Marime text
A fost alertă maximă astăzi pe faleza din Constanța! Pompierii de la ISU Dobrogea și paramedicii SMURD au lucrat contracronometru pentru a salva victima unui grav accident rutier. O mașină s-a răsturnat și stă să explodeze, însă o victimă inconștientă este prinsă încă sub epava autovehicului. Din fericire, militarii de la ISU se află la datorie!
 
Zeci de minute mai târziu a avut loc un cutremur de magnitudine mare, iar un număr incert de persoane este prins sub dărâmături. Din nou, salvatorii de la ISU Dobrogea sunt la datorie și au început deja operațiunea de salvare ca la carte.
 
După cum v-ați dat seama deja, a fost vorba doar de un amplu exercițiu sau mai bine spus de o formidabilă demonstrație de forță din partea militarilor de la ISU Dobrogea. Cei care ne sunt alături în cele mai extreme situații au făcut față cu brio provocărilor generatoare de adrenalină. Însă nu vă mai spunem nimic, căci galeria foto surprinsă de echipa ZIUA de Constanța la locul de desfășurare a acțiunii, cu siguranță vă vor tăia respirația!

Mâine, pe 13 septembrie, celebrăm Ziua Pompierilor din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii