Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marina Militară şi-a comemorat eroii în Constanţa

ro

21 May, 2015 15:36 2357 Marime text
 
 
Sărbătoarea eroilor noştri a fost marcată la Constanţa. Reprezentanți ai Forțelor Navale Române au participat, astăzi, la un ceremonial militar.
 
Ceremoniale de comemorare a eroilor Marinei Militare au avut loc la Monumentul Eroilor din cimitirul Mănăstirii Cozia, unde au fost depuse coroane de flori din partea Statului Major al Forțelor Navale, a Clubului Amiralilor, Ligii Ofițerilor de Marina Militară, Ligii Maiștrilor Militari de Marină și a Ligii Navale Române, dar și la monumentele şi cimitirele eroilor din garnizoanele Constanţa, Mangalia, Tulcea şi Babadag.
 
La monumentul de la Casa de Cultură s-a intonat imnul de stat şi a avut loc o scurtă slujbă religioasă oficiată de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. La depunerea de coroane au participat prefectul judeţului Constantin Ion, contraamiral în retragere Petre Zamfir, veterani de război, reprezentanţi ai comandamentului flotei, reprezentanţi ai Inspectoratului  Judeţean de Poliţie, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, ai Jandarmeriei, Asociaţii revoluţionare, elevi şi constănţeni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii