Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj La munte sau la mare? Braşov şi Constanţa, în „oglindă“ (galerie foto)

ro

18 Sep, 2014 00:00 6198 Marime text
Oraşe-simbol ale turismului românesc, Braşovul şi Constanţa atrag, anual, sute de mii de turişti care vin să-şi petreacă vacanţele şi concediile la munte ori pe litoral. Dacă Braşovul se laudă cu luxoasa Poiana, restaurante exclusiviste şi pârtii dotate ca în Alpi, Constanţa nu se lasă mai prejos şi „contraatacă“ prin cluburi, plaje de fiţe şi stabilimente de cinci stele.
 
Dacă turiştii vizitează cele două oraşe propriu-zise, lucrurile se schimbă radical. Piaţa Sfatului din centrul Braşovului inundă de curăţenie, lumină, bun-gust şi o arhitectură excepţională. Centrul istoric al Constanţei, Piaţa Ovidiu, este aşa cum o ştim de ani buni (mai nou, şi un imens şantier): clădiri în paragină, gata să se prăbuşească, străzi sparte, la propriu, terase de mahala, totul „asezonat“ cu hoţii care bântuie în voie pe străzi...

Imaginile din galeria foto vorbesc de la sine.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena 19 Sep, 2014 22:09 Am locuit în Constanța din19 81 pana în 2007 .....în vara am fost în cta....mai murdara aglomerata și un așa dezastru...nu am cuvinte clădiri vechi în paragina construcții noi...de 2 bani...mașini pana la refuz...purici...caini și pisici...nu tu iarba verde nu tu copaci ...sunt fff dezamagita..
  • vasi 19 Sep, 2014 15:46 a vazut imaginile astea?Ce zice?Brasov vs.Constanta?Dar alte orase(inclusiv din Dobrogea) vs.Constanta?
  • f.i. 18 Sep, 2014 19:57 Răutăcioși? Asta e realitatea, e încă jale în Peninsulă. Și cei mai pro-Mazăre ar trebui să admită că Peninsula ar fi avut nevoie nu acum, ci de mai multă vreme de reparații capitale (și nu doar de „cosmetizări” doar „în părțile esențiale”, precum Piața Ovidiu).
  • ionica 18 Sep, 2014 09:15 FELICITARI pentru acest excelent fotoreportaj ! La Brasov se fura numai 10 % ,in Constanta cel putin 90 % ,asta-i realitatea...
  • Andrei 18 Sep, 2014 08:22 Sunteti rautaciosi, faceti campanie de denigrare a orasului pentru a va atinge scopurile politice, incalcati flagrant deontologia jurnalistica si nu o faceti numai acum ci de foarte multa vreme. Acest articol manipuleaza grosolan, este pentru ultima data cand dau click pe acest site.