Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Emoţii de nedescris şi bucurii mari pentru 37 de copii, care au ajuns, azi, pentru prima dată la mare!

ro

01 Jun, 2017 12:06 2893 Marime text
37 de copii care nu au văzut niciodată Marea Neagră au avut şansa să o vadă chiar azi, de ZIUA Copilului.  Bucuria copiilor care au ajuns azi, pentru prima dată, pe litoral a fost una de nedesris. Micuţii au sărit imediat în apele Mării Negre, fericiţi ca au avut această ocazie minunată.

Acţiunea face parte din campania desfăşurată de turoperatorul Paralala 45, Prima Zi La Mare. Copiii, care au vârste cuprinse între7 și 14 ani şi se află în grija Organizației Umanitare Concordia, vor petrece cinci zile pe litoralul românesc.

În prima lor vacanţă pe litoralul romanesc, care se va desfăşura în perioada 31 mai – 4 iunie, copiii vor vizita Delfinariul, Portul Tomis, se vor plimba pe faleza Cazinoului Constanta şi se vor juca cu animalele Fermei Animalelor Ograda Veseliei.

Programul campaniei cuprinde activităţi educativ-distractive la malul Mării Negre (staţiunea Jupiter), dar şi vizitarea Definariului, Portului Tomis, Cazinoului Constanţa, Fermei Animalelor Ograda Veseliei la Constanţa şi a Palatului Parlamentului la Bucureşti, în perioada 31 mai - 4 iunie.
Campania #PrimaZiLaMare a apărut ca urmare a evidenţierii în mediul public a unor studii de piaţă despre numărul românilor care nu au văzut niciodată Marea Neagră.


„Susţinem de mai multă vreme tânara generaţie în dezvoltarea ei, şi mai ales copiii cu posibilităţi materiale reduse. De data acesta, chiar de ziua lor, pe 1 Iunie, prezentăm Marea Neagră unor copii care nu au văzut-o niciodată.Ne dorim ca #PrimaZiLaMare să devină o campanie naţională şi din 2018 mai multe agenţii de turism membre sau nemembre ale Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism să ni le alăture şi cât mai mulţi copii să se bucure de o vacanţă pe litoralul românesc”, spune dr. Alin Burcea, CEO Paralela 45 și președinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism. 

Concordia, organizație independentă neguvernamentală și non-profit care are ca misiune susținerea și (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață independentă și autonomă, are o experienţă de 25 de ani în România.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii