Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul Neversea. Trei zile de distracție incendiară la malul mării. Tineri și nu numai au trăit la intensitate maximă spectacolele (fotoreportaj)

ro

10 Jul, 2017 17:49 5412 Marime text
Prima ediție a festivalului Neversea, desfășurat pe plaja Modern din Constanța a adunat în week-end zeci de mii de tineri (sau nu) dornici de distracție până în zori pe malul mării.

Zeci de artiști au urcat pe scenele Neversea și au încins atmosfera. Majoritatea participanților s-au declarat încântați de spectacolul oferit de artiști, semn că festivalul a fost un adevărat succes.

Nu doar tinerii au spus prezent la festivalul Neversea, printre aceștia într-una din serile festivalului fiind și o bunicuță, care a venit să asculte melodiile Deliei, solistă pe care a precizat că o admiră.

În toate cele trei zile ale festivalului distracția a fost cuvântul de ordine, festivalierii trăind cu intensitate toate spectacolele oferite de marii artiști.

În așteptarea concertelor participanții au avut ocazia să trăiască, măcar pentru câteva momente o viață de vedetă. Mai exact au avut posibilitatea  posibilitatea să participe la ședințe gratuite de make-up, să îmbrace diverse costume sau să se plimbe cu balonul. 

Organizatorii au făcut tot posibilul ca festivalierii să fie mulțumiți de atât de spectacolele în sine cât și de momentele inedite pregătite în așteptarea concertelor.

În prima zi a festivalului NEVERSEA 2017, peste 47.000 de festivalieri au participat la evenimentele care au avut loc în perimetrul festivalului, pe parcursul întreagii zile.

Artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de numărul mare de fani, de scena principală, dar și de Marea Neagră.

Sam Feldt, DJ-ul cu cea mai vizualizată piesa a verii „Summer on you” a fost pentru prima dată în România, iar imediat după show a declarat că-și dorește să se reîntoarcă la NEVERSEA.

Și artista britanică Rita Ora, care a urcat pentru prima dată pe o scenă în România, s-a declarat uimită de căldura publicului din România.

În a doua zi a festivalului, peste 53.000 de mii de fani din țară și străinătate au participat la cel mai mare festival de pe malul Mării Negre, NEVERSEA!

Cuprins de energia pozitivă și de explozia de fericire a zecilor de mii de fani, AFROJACK, unul dintre cei mai buni DJ ai lumii, a coborât azi-noapte în mijlocul lor, și mai mult decât atât, și-a prelungit show-ul cu o jumătate de oră.

Cea de-a treia zi a festivalului NEVERSEA i-a adus pe scenă doi dintre cei mai asteptați artiști în România: DUA LIPA și JASON DERULO. Cei doi artiști au urcat pentru prima dată pe o scenă din România, la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA. JASON DERULO a rămas uluit de numărul mare de fani pe care îi are în România și a declarat că abia asteaptă să se reîntoarcă aici. Peste 53.000 de mii de festivalieri au dansat pe plajă și în cea de a treia zi a festivalului NEVERSEA.

În total, cei peste 155.000 de oameni care au călcat tărâmul magic al festivalului, au trăit experințe unice la cel mai așteptat eveniment de pe plaja din România, NEVERSEA. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii