Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Cum arată, acum, plaja Reyna unde se va organiza festivalul Neversea, ce ţine trei zile şi trei nopţi (fotoreportaj+video)

ro

12 Apr, 2017 11:39 43936 Marime text
constanta cum arata acum plaja reyna unde se va organiza festivalul neversea ce tine trei zile si trei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constanteanul Cel Scarbit 14 Apr, 2017 21:55 Din pacate, festivalul va avea loc pe o plaja din oras, nu din statiune, o plaja extinsa/amenajata cu fonduri europene... Legislatia europeana prevede ca nu se pot obtine profituri financiare de pe un teren amenajat cu fonduri europene nerambursabile, timp de 5 ani. Mai mult, timp de 5 ani, pe respectivul teren trebuie asigurat accesul public gratuit. D-nul Primar alege sa ignore acest lucru. Asa cum ignora si linistea celor din cartierul respectiv... Pt cei ce nu stiu, la 10-20 metri de plaja sant blocuri si case. Oamenii aia nu vor dormi zilele alea, asta e garantat! Cat despre traficul de pe stradutele si asa supra-aglomerate...nici nu vreau sa ma gandesc!
  • george 12 Apr, 2017 14:20 Primăria va amenaja malurile pline de gunoaie? Scări de acces civilizate in partea dinspre Reyna? La Zorelelor si lângă Fincogero?