Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Cum arată, acum, plaja Reyna unde se va organiza festivalul Neversea, ce ţine trei zile şi trei nopţi (fotoreportaj+video)

ro

12 Apr, 2017 11:39 43937 Marime text
Decebal Făgădău a semnat, în cursul zilei de luni, în calitate de reprezentant al municipiului Constanţa, protocolul oficial cu SC Neversea SRL. Astfel, s-a născut Festivalul Neversea.
 
Organizatorii promit trei zile şi trei nopţi de distracţie. Prima ediţie va avea loc în perioada 7-9 iulie, pe o suprafaţă 200.000 mp de plajă din Faleză Nord, care fi va „casă” pentru cei 150.000 de participanţi, atâţia cât aşteaptă organizatorii la această primă ediţie.

Deşi abia după sărbătorile pascale organizatorii vor anunţa numele participanţilor la cele trei zile şi trei nopţi de festival, Bogdan Buta, directorul Neversea, a apreciat că la ediţia-pilot din această vară vor urca pe cele şapte scene care vor fi amenajate pe nisip aproximativ 100 de invitaţi internaţionali. O parte dintre artiştii care vor ajunge la Constanţa au mai urcat şi pe scenele de la Untold, însă, pentru Neversea Festival, vor fi aduşi şi artişti în premieră, a mai spus Bogdan Buta.

Preţul final al unui abonament la Festivalul Neversea va fi de 420 de lei plus taxe, iar cei care se înregistrează pe www.neversea.com vor avea şansa să cumpere unul dintre primele 5.000 de abonamente la preţul promoţional de 200 de lei, plus taxe. Abonamentele VIP vor fi disponibile începând de la 600 de lei, plus taxe. Prima rundă de abonamente va fi disponibilă începând de astăzi, de la ora 18.00, doar celor care s-au înregistrat pe site-ul festivalului.
 
ZIUA de Constanţa vă prezintă, în cadrul unui fotoreportaj, cum arată acum locul în care se va desfăşura festivalul. În imaginile suprinse astăzi puteţi vedea cât de aproape sau departe se află blocurile din zonă.


 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constanteanul Cel Scarbit 14 Apr, 2017 21:55 Din pacate, festivalul va avea loc pe o plaja din oras, nu din statiune, o plaja extinsa/amenajata cu fonduri europene... Legislatia europeana prevede ca nu se pot obtine profituri financiare de pe un teren amenajat cu fonduri europene nerambursabile, timp de 5 ani. Mai mult, timp de 5 ani, pe respectivul teren trebuie asigurat accesul public gratuit. D-nul Primar alege sa ignore acest lucru. Asa cum ignora si linistea celor din cartierul respectiv... Pt cei ce nu stiu, la 10-20 metri de plaja sant blocuri si case. Oamenii aia nu vor dormi zilele alea, asta e garantat! Cat despre traficul de pe stradutele si asa supra-aglomerate...nici nu vreau sa ma gandesc!
  • george 12 Apr, 2017 14:20 Primăria va amenaja malurile pline de gunoaie? Scări de acces civilizate in partea dinspre Reyna? La Zorelelor si lângă Fincogero?