Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Conceptul de divertisment unic în lume, Titan the Robot, la Constanța

ro

28 May, 2015 18:08 2497 Marime text
 
Constanța îl are ca invitat pe celebrul Titan the Robot, un concept de divertisment unic în lume. Robotul, care a urcat pe scenă alături de Rihanna şi Will.i.am, a ajuns astăzi la City Park Mall.
 
Cu o înălţime de 2,2 metri şi o greutate de 47 de kilograme, Titan the Robot este un android controlat electronic. Este un concept unic de divertisment, utilizat la diverse evenimente din întreaga lume, de la petreceri private până la festivaluri şi evenimente corporate de amploare. Datorită mixului unic de comedie, teatru stradal şi muzică, robotul reuşeste să creeze show-uri de neegalat în lume, accesibile oricărui tip de public, indiferent de vârstă, etnie sau cultură. Până în prezent, Titan the Robot a călătorit în peste 25 de ţări, printre care SUA, Australia, Dubai, Abu Dhabi, Thailanda, China, Vietnam, Irlanda, Spania sau Franţa.
 
Copii, adulți sau vârstnici s-au bucurat de show-ul făcut de Titan the Robot și sunt bucuroși că îl vor putea revedea pentru că va susține spectacole în Constanţa până pe 30 mai.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii